lauantai 8. helmikuuta 2014

Torstain postit ja suuri pettymys

Torstai-aamulla tuli tekstari, että paketti noudettavissa postista. Jes! Tiesin, että siellä on Disney Animators Aurora-nukke. Tilasin sen nettikaupasta, jossa oli tämä kuva. Eli siis ensimmäinen julkaisu, ei uudempi.
Kerään nimenomaan näitä ekoja koska ovat nätimpiä, hienommat asut sekä mukana lemmikki. Voi sitä pettymyksen määrää kun paketista ilmestyi tämä
Luuleeko se kauppa, että voi myydä väärää nukkea, eikä kukaan välitä? Kirjoitin vihaisen sähköpostin kun murhe oli vielä tuore. Palautukseenhan tämä tietysti menee mutta harmittaa aivan julmetusti kun olin innostunut, että saan Auroran kokoelmaani.

Tuli postista onneksi muutakin. Ei niin paljon harmittanut kun sai silti jotakin kivaa :P Poneja taas lisää hyllyäni koristamaan. Kaikki G4:sia.


Dewdrop Dazzle. Ihana kaunotar. Poni on sininen ja karvat vaaleanpuna-keltaiset. Symbolina sateenvarjo, joka vain oikealla puolella. Silmät ovat samankaltaiset kuin Raritylla, ei siis suorat soikiot kuten usealla. Hauskan lisän tuo keltainen luomiväri. Dewdrop Dazzle taitaa olla ainoa jolle tälläistä lisätty. Tämä on joko 2011 Single tai 2012 Promopack, molemmat ponit samanlaiset.Ihana ihana Snowcatcher. Poni on turkoosin sininen ja karvat kunnon hot pinkit. Symbolina lumihiutale ja sydämiä. Tämä vain vasemmalla puolella. Silmät ovat "Rarity"-silmät. Snowcatcheria ei olla tehty kuin yksi versio, joka on 2011 Single.


 Sokerina pohjalla, Spike!! <3 Niin syötävän söpö pieni lohisvauva. Hahmona loistava ja figuuri hienosti totetutettu. Pieni vika on otsassa oleva vihreä maalipilkku.


Huomenna pitäisi toteuttaa "kurkkaus kokoelmaan". Nukke valittuna, tididii, rummunpärinää, 
       SWEET SCREAMS DRACULAURA

2 kommenttia :

  1. Minuu jäi kiinnostaa, että saitko koskaan sitten oikeaa versioo tuosta Aurorasta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä samaisesta verkkokaupasta en valitettavasti saanut kuin rahat takaisin mutta löysin sen faceookin kirppikseltä uutena noin kuukausi sitten jee ^_^

      Poista