tiistai 11. helmikuuta 2014

MLP G3 ja G4

Maanantai alkoi taas ponipostilla. Sain lisää G3 poneja, joihin olen alkanut todella tykästyä vaikka meinasin ensin kerää vain G4 ja kustomoida jokaisesti vanhemmasta generatioinista lempparihahmoni- Pinkie Pie, Fluttershy ja Minty. Aion vielä tehdä niin kyllä mutta ehkä muitakin ilmestyy hyllyyn :D Esim. G3.5 tykkään vain ponyvilleistä ja Newborn Cutieseista joten tein oman Fluttershy ponyvillen
Eihän siinä tarvinnut kun poistaa vanha symboli ja maalata Fluttershyn symboli :) Laatikossa odottamassa G2 poneja, joille tarvisi maalata uudet symbolit. En tiedä tuleeko G2:sia enempää kuin nuo "pakolliset", en niin välitä niistä.

No mutta posteihin
G3 Rainbow Dash. Päätä saa käännettyä. Poni on kauniin sininen ja karvat moniväriset. Suht samat värit kuin G4:ssa mutta punaisen tilalla pinkki. Silmässä söpö sydän. RD oli paljon tyttömäisempi ennen kuin uusimmissa poneissa. Symbolina sateenkaari ja pilvet, joka vain oikealla puolella. Kaviossa on sydänhenkari, josta voi päätellä posen lisäksi, että tämä on 4. versio ja vuodelta 2008, Dress-up single.

 G3 Pinkie Pie. Ihana ihana! Mä niin tykkään vaaleanpunasesta ja pinkistä :) Pää käntyy, karvoissa tinseliä ja silmissä sydämet. Tällä Pinkiellä ei ole lainkaan kaviossa sydäntä. Symboli on kolme ilmapalloa ja se on vain vasemmalla puolella. Tämä Pinkie on 6. versio ja vuodelta 2007, Pony Party single.

 G4 Twilight Sparkle. Poni on lila, karvoissa tumman lilaa ja pinkkiä. Symbolina tähtiä ja se on vain vasemmalla puolella. Voi olla, että myyn tämän vielä eteenpäin ja ostan sellaisen Twilightin, jolla tinseliä tukassa ja gem eye. Sitä saa CE Single, CE Promopack tai Crystal Jewel Salon-sarjoissa. Tämä on ensimmäinen G4 poni, jonka ostin mutta oli paljon mutkia matkassa enkä loppupeleissä uskonut, että saan edes ponia. Onneksi se kuitenkin ilmestyi postilaatikkoon. Tätä Twilight Sparklea saa 2011 Riding Along -sekä 2012 Wedding Single-paketeissa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti