torstai 6. helmikuuta 2014

Keskiviikon postit + Littlest Pet Shop

Olen kuin lapsi leluhyllyllä "äiti mä haluun ton, äiti mä haluun ton, äiti mä haluun ton", paitsi ettei enää äidin tarvitse ostaa kun voin itse ostaa mitä haluan. Katsoin hymy kasvoilla näitä Littlest Pet Shop-hahmoja ja ukko huokaisee, taasko uusi keräilykohde. Mutkun ne on niin söpöjä :D Ja pakkohan se oli pari ostaa. Myyjä kysyi kassalla "tuleeko nämä lahjaksi", minä siihen "öööö ei.. ei tartte paketoida tai mitään". On se nyt hitto kun ei saa aikuinen ihminen ostaa leluja! :D

Tämmöset tuli sitten ostettua. Tykkään hirveesti nalleista ja toi possu oli vaan niin hulvaton!
                          

Mulla oli lapsena laatikkokaupalla niitä alkuperäisiä ysäri LPS-leluja. Kotoa pois muuttaessa, myin ne kirpparilla kaikki ihan pilkkahintaan. Voi voi... Noi uudemmat on kyllä tosi söpöjä isoine päineen, mutta ne olisi kumminkin ollut niitä aitoja alkuperäisiä.


Ponitus-postia

Keskiviikkona tuli myös postista leluja, poneja nimittäin. Kaksi G3 ja vauva G3,5. Siis noi vauvaponit on niiin söpöjä! Niitä tulossa lisää.




Kaunis Scooter Sprite. Katselin vaan Ebayta ja tämä ilmestyi. Pakko oli saada! Poni on marjapuuron-lilan värinen ja pinnassa on hento helmiäs-kiilto. Symbolina lasten pikkumopo/skootteri, joka vain vasemmalla. Silmiin lisätty pienet tähdet, jotka tekee niistä aivan kertakaikkisen upeat.


















Paras osa ponia on kuitenkin upea monivärinen harja, jossa valkoista, lilaa ja sinistä. Harja on ihanan kiiltävä ja silkkinen.

Tämä on ensimmäinen G3 ponini ja rakkaus leimahti ;)


Minty saapui Saksasta. Oli kuitenkin pieni pettymys. Harja kuivakka ja muutama jälki pinnassa. G4 Mintyssä rakastan sinivihreän ja vaaleanpunaisen väriyhdistelmää mutta tässä G3:ssa harja on vaalea ja poni tunkkaisen vihreä. Mukavaa eloa karvoihin tuo onneksi tinseli. Symbolina samat söpöt minttupastillit kuin G4 Mintyllä. Symboli on vain vasemmalla puolella. Pose on kuitenkin minusta paras tällä G3 Mintyllä (2005 Wing Wishes).



Ja sitten tämä ikisuloinen Newborn Cuties
Rainbow Dash. Harja on pehmeää ja
tietysti moniväristä niinkuin RD:llä
kuuluukin olla, vaaleanpunaista,
keltaista ja vihreää. Kaviossa MLP
logo, kuten muillakin poneilla mutta
näissä vauvoissa on kivaa kun se näkyy.
Ehdottomasti parasta ja söpöintä on
symboli on vaipassa <3 Tämä poni on 2009, Shopping Day-julkaisu.











Vaikka tuntuukin, että maailmani on tällä hetkellä vain poneja, niin Monster High-nuket on isoin rakkauteni (näitä onkin toistasataa). Postissa ei vain näitä nyt tule sillä kaikki uusimmat olen jo saanut. Ajattelin kuitenkin tehdä viikonloppuisin "kurkkaus kokoelmaan"-postauksen, jossa esittelen aina jonkun vanhasta kokoelmastani. Ensimmäisenä teen Monster High kurkkauksen :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti