tiistai 25. helmikuuta 2014

My Little Pony BALOOZA

On jäänyt taas kuvaamatta uusia poneja ja muita leluja. Ajattelin tehdä isomman MLP postauksen siis :) Nämä kaikki ovat tullut postissa viime viikolla. Aloitetaan vanhemmasta.

 G1 Ringlet. Julkaisuvuosi 1989-90. Kuuluu sarjaan Rainbow Curl Ponies. Ringletillä on alunperin ollut valko-kelta-v.puna-vihreät karvat mutta v-punainen haalistunut valkoiseksi. Tämä on yleistä. Siivet on moniväriset ja edessä tähtiä. Koristelut ovat molemminpuolin niinkuin G1 poneilla on. Muuta symbolia ei tällä ponilla ole. Minun yksilöni on hyvässä kunnossa ikäisekseen. Ei suuria kulumia eikä syöpää. Karvat on kokopitkät mutta kuivat. Kaunis poni :)


 G3 Moondancer. Kaunis harmahtavan sininen poni vaalealla karvalla. Pinnassa hento helmiäispinnoite, kuten kaikilla G3 poneilla mutta minusta tällä vielä enemmän. Symbolina kuu ja tähdet yötaivaalla, jotka vain oikealla puolella. Moondancer julkaistiin vuonna 2003, mutta näillä aiemmilla oli kaviosydän laitettu väärälle puolelle. Uskon, että tämä on siis vuodelta 2004.


G3.5 Newborn Cuties Starsong. Ihan lila söpöläinen kiharalla harjalla, jossa kolmea eri sävyistä v.punaista. Tätä vauvaa ollaan tehty 4 eri versiota ja omani on joko vuodelta 2009 Pinkie Pie's Playhouse tai 2010 Potty Time. Molemmat samanlaisia pinkillä rusetilla ja valkoisella vaipalla. Vaipassa tietysti myös Starsongin symboli.


G3.5 Newborn Cuties Toola-Roola. Tämä on jo toinen tilamaani koska ekan kanssa kävi vähän ikävästi ja osoittautukin rikkinäiseksi. Poni on vaaleanpunainen ja harja kelta-oranssi-lila. Toola-Roolalla on keltainen vaippa, jossa oma symboli sekä päässä pinkki rusetti. Tätä vauvaa on tehty kaksi versiota, jotka kumpikin samanlaisia, vuodelta 2009 Single ja Bubble Time.


G4 Friendship is Magic-ponit

Starbeam Twinkle. Vaaleanpunainen turkoosilla karvoilla, jossa tinseliä. Vuodelta 2011 Celebration at
Canterlot Castle
Symbolina eriväriset tähdet ja päällä glitteriä. Vain vasemmalla puolella 
Sunset Shimmer. Tummankeltainen upeilla liekkikoristeilla ja karvoilla. Luomissa glitteriä Vuodelta 2013 Through the Mirror Single
Symbolina palava aurinko. Vain oikealla puolella
Sunny Rays. Keltainen lilalla karvalla (kahta eri sävyä). Vuodelta 2012 Wedding Single
Symbolina kolme aurinkoa, jotka vain oikealla puolella
Lulu Luck. Vaaleanpunainen monivärisellä karvalla (pinkki-kelta-vihreä). Vuodelta 2011 Single
Symbolina kaksi hevosenkenkää, jotka vain oikealla puolella
Lyra Heartstrings. Mintunvihreä valko-vihreällä karvalla. Vuodelta 2012 Wedding single tai 2013 Favorites Collection
Symbolina harppu, joka vain oikealla puolella
Ploomette. Vaaleanpunainen monivärisellä karvalla (kelta-oranssi-lila-vihreä). Harjassa tinseliä ja gem eye. Vuodelta 2012 Crystal Empire Promo Pack
Symbolina sydänkruunu, joka vain oikealla puolellaEi kommentteja :

Lähetä kommentti