lauantai 1. helmikuuta 2014

Aloitus

Ajattelin, että olisi kiva aloittaa blogin kirjoittaminen. Lähinnä ehkä sen takia, että saa kuvailla ihania lelujani :D Kokoelma on suuri ja kirjava plus posti tuo lisää lähes päivittäin. Sitä läheiseni ihmetteleekin, että viitsii käyttää semmoisia rahasummia leluihin, aikuinen ihminen, mutta en käytä alkoholia, lopetin tupakanpolton enkä juurikaan muutenkaan käy ulkona juhlimassa niin onko se nyt kamalaa, että raha meneekin leluihin. Eipä minusta. Olen myös lelujen parissa tutustunut uusiin ihaniin ihmisiin, joiden kanssa nautin leluista puhumisesta.

Tällä hetkellä kokoelmani on esillä hyllyillä, osa varastossa. Tilaa vaan ei ole riittävästi. Mutta tähän on toivottavasti tulossa muutos. Talo myynnissä, uusi katsottuna iiihanalla omalla leluhuoneella varustettuna! Sitä odotellessa..

Esittelen varmasti jo olemassa olevaa kokoelmaani jossakin vaiheessa, varsinkin jos tulee hiljaisempia ostokausia. Nyt kuitenkin uutukaisiin! Eilen olin toiveikkaani kiertämässä muutamaa kirppistä, vaan ei löytynyt yhtikäs mitään. Mutta eipä reissu totaalinen menetys ollut onneksi. Kaupan leluosastolta lähti mukaan muutama My Little Pony blind bag, josta kaksi hyväksyin kokoelmaani sekä Crystal Princess pack, jossa Cadance ja Applejack.

                                             Sattumoisin tuli blind bageista samat hahmot :P



Applejackilla symbolina kolme omenaa. Gem eye, ei glitteriä tai tinseliä. Symboli vain oikealla. Oikein kaunis.
Cadancella symboli vain vasemmalla. Harjassa keltaista, lilaa ja pinkkiä sekä tinseliä. Hännässä vain keltaista, toisin kuin blind bagilla. Päässä irrotettava kruunu.


Applejackista en niin aluksi välittänyt värityksen takia mutta jo heti ensimmäisen My Little Pony Friendship is Magic-jakson katsottuani rakastuin hahmoon. Varsinkin hänen hurmaavaan etelän aksenttiin. Olen katsonut vasta muutaman jakson eikä näin ollen Cadance ole tuttu mutta poni on kerrassaan kaunis. Ponikeräilyni on siis vasta alkutekijöissä, toisin kuin Monster High tai Walt Disney.


Tässä My Little Pony G4 Friendship is Magic-sarjan ensimmäinen jakso (uuuuh niin ihana Nightmare Moon): Mare in the Moon


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti