sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Kurkkaus kokoelmaan: MH Sweet Screams Draculaura

                   


Ensimmäinen "kurkkaus kokoelmaan" on Monster High  Sweet Screams Draculaura. Sain tämän synttärilahjaksi ukolta. Täytyy sanoa, että tämä on ehdottomasti lempi nukkeni! Draculaura on lemppari hahmo ja tämä nukke on jotain uskomatonta. Yksityskohdat, värit, kaikki.
En edes ikinä säilytä päiväkirjoja mutta Sweet Screams-nukkejen säilytän. Eiköhän aloiteta siitä

 To be continued.. Tämä lukee myös Frankien kirjan takana eli jos kaikki toivoo oikein kovin niin ehkä saattaisi tulla muita nukkeja tätä sarjaa! <3 Mukana tulee karkista tehty Count Fabulous. Muoviahan tuo siis on mutta näyttää karkille xD
Tämä on erittäin sulonen karkkipallo. Count Fabuloushan on poikalepakko mutta pitää myöntää, että varsinkin tämä karkkiversio näyttää tytöltä :P Kumpi on ihanempi ja suloisempi, normi -vai karkkiversio?

Eiköhän mennä itse kaunottareen jo. Tässä nukessa ei ole mitään mitä muuttaisin. Pinkin ja mustan väriyhdistelmä on upea. Asu, kengät ja muut asusteet ovat kertakaikkisia. Mattel on todella ylittänyt itsensä näitä nukkeja tehdessään!
Kengät näyttää siltä kuin Draculaura olisi astunut johonkin tahmeaan namiin. Malli sopii nuken tyyliin. Useasti Draculauran kengät ovat avokkaat nilkkaremmillä ja takana koristaa tietysti myös sydän. Jaloissa lisäksi pinkit verkkosukat, jotka viimeistelee täydellisyyden!

Hiukset ovat saparoilla ja hiuksien ympärillä lakut. Toiselle puolelle laitettu valuva lakusydän koristeeeksi. 

Laukku on aivan mainio! Valuva lakusydän, jossa kasvot. Kanto-osa vaaleanpunaista lakua.

Mekko on  musta-pinkki ja olkaimeton. Materiaali satiinimaista. Yläosassa pitsireunus. Alaosa pvc-tapaista kiiltävää "valumaa".  Takin saa pois. Se on verkkomateriaalia pvc-kauluksilla. Keskellä rusetti ja hihoissa pinkit pitsireunukset.

Toinen käsi Draculauralla on pinkki, toinen musta. Molemmissa sydänkoristeet ja kieritetty lakua. Käsivarsissa eriväriset lakukoristeet. Vyöksi kieritetty mustaa lakua.


Korvikset ovat valuvat sydämet. Toinen pinkki, toinen musta. Poskisydän on piirroskuvamainen.

Kasvot ovat maailmat kauneimmat! Kulmakarvat ovat vaaleanpunaiset. Silmät ovat paljon suuremmat ja pyöreämmät kuin normi Draculauralla. Mustuainen on sydämenmuotoinen. Ripsien päissä pallot. Tässä kuvaa, jotta saa paremmin nähtyä erotTämän nuken kauneutta ei voi painottaa liikaa! Voisin katsella sitä vaikka kuinka kauan enkä kyllästyisi. Toivon todella todella paljon, että Mattel tekisi lisää kyseistä sarjaa. Kenet haluisit seuraavaksi Sweet Screams nukeksi?


4 kommenttia :

 1. mä tykkään molemmista lepakoista ja rakastan tätä nukkea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin rakastan, tää on vaan jotain niin upeaa taidetta!! <3

   Poista
 2. Miten oon voinut missata tällaisen nuken kokonaan? Ei hitto tää sun blogi tulee mulle kalliiksi, menin heti tilaamaan Ebaysta tämän Draculauran, vaikka mun ei edes pitänyt ostaa kahta samaa nukkea, vaan pitää MH-keräily hyvin pienimuotoisena :D Mutta on toi nyt vaan niin upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa sori! :D Siis tää on ehottomasti ihanin monsteri <3 Postissa on tulossa nyt Sweet Screams Abbey ja Ghoulia et niistäkin tulossa postaus ;)

   Poista