lauantai 15. helmikuuta 2014

G3 ja Newborn Cuties

Torstaina tosiaan sain monta pakettia ja leluja tuli lisää kokelmiin. Tässä esittelyssä ponit, jotka saapui.

G3.5 Newborn Cuties Sweetie Belle. Jännä, että tästä ponista tehtiin vauvaponi. Niitä ei kuitenkaan tehty kuin seitsemästä hahmosta. Normaalisti G3.5 ja G4 Sweetie Belle on nuorempi poni ja näin ollen pienempikokoinen, tämä vauvaponi on kuitenkin samankokoinen kuin muutkin. Harja on vaaleanpuna-lila ja otsalla rusetti. Vaippa on keltainen ja siinä on ponin symboli. Muista poiketen SB vauvaponia tehtiin vain tätä yhdenlaista, Strolling Along 2008.


Newborn Cuties Pinkie Pie on saanut kahta eri sävyistä vaaleanpunaista harjaansa. Rusetti otsalla on sininen ja vaippa valkoinen, jossa tietysti myös oma symboli. Tämä PP on vuodelta 2008, Feeding Time.


G3 Starsong. Oikein kaunis poni. Karvoissa pinkkiä ja erisävyjä vaaleanpunaista sekä tinseliä. Kyseisen generationin pegasuksilla on minusta vähän hassut siivet. Liian pienen näköiset. Kauniisti kuitenkin muotoildut ja kivan lisän tekee glitteri. Symboli ja nuotit ovat vain vasemmalla puolella. Tämä Starsong on vuoden 2009 Core Friend Pony.


Samalta myyjältä ostin myös G3 Toola-Roolan #2. Alkujaan vuonna 2004 G3 Toola-Roola oli aivan erilainen, poni oli lilanpinkki, karvat sini-lila-valkoiset ja symbolikin eri. Vuonna 2008 julkaistiin uusi, wave 2 Toola-Roola. Uudempi on vaaleanpunainen monivärisellä harjalla, kelta-oranssi-pinkki. Hännässä sinistä ja lilaa. Samat siis kuin Rainbow Dashilla, ilman vihreää. Symboli ja maaliläiskät vain oikealla puolella. Tämä Toola-Roola on myös 2009 Core Friend Pony.


Ja oma elämäni ei ole kuin sadusta, ainakaan tällä hetkellä. Koko ajan väsyttää aivan julmetusti. Tänään vapaapäivänä olen nukkunut lähes koko päivän. Ei ole kyse siitä ettenkö saisi yöllä nukutuksi, nukun siis oikein hyvin läpi yön noin 8-9 tuntia. Silti vain väsyttää.. Ensi viikolla tarttee käydä ottamassa verikokeet josko jotain selviäisi. Postauksia ei siis välttämättä tule päivittäin nyt hetkeen. Voi kuitenkin olla, että jaksan huomenna tehdä pienen kurkkauksen kokoelmaan :) Mielessä olisi Disney, jota ei vielä blogissani ole nähty. Ensi viikolla teen esittelyt uusista Ever After High- nukeistani.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti