keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Ever After High ja LPS

Tiistaina tuli postia, muttei yhtään ponia ;)  Laatikosta löytyi Ever After High-nukke sekä Littlest Pet Shoppeja. Noiden EAH-nukkejen kanssa kävi vähän hassusti, että ei pitänyt alkaa keräilee koska niiden pallopäät ei oikein sytyttänyt. Sitten ilmestyi Cerise Hood, pakko saada! Mutta eihän sillä edes ole niin paha pallopää eli voin tehdä poikkeuksen. No sitten ilmestyi C.A.Cupid, AIVAN PAKKO SAADA! Mutta sehän on Monster High:stä alunperin, että se on melkee pakko ostaa (eikö ole hyvät selitykset itselle) :D
Nämä kaunokaiset löytyvät siis hyllystä entuudestaan

No sitten vahingossa ostin Raven Queenin ja muita hahmoja tulossa. Pakko vaan myöntää, että nämä nuket on IHANIA! Vaikka päät ovat pallomaisia mutta eihän siinä olisi järkeä jos nämä olisi samanlaisia kuin monsterit.

Raven Queen on Pahan kuningattaren (Evil Queen) tytär. Toisin kuin äitinsä, Raven ei haluaisi olla pahis mutta hänen kohtalonsa sanoo toisin.Vastoin kaikkia sääntöjä ja perinteitä hän harkitsee hylkäävänsä tämän tarinan, joka hänelle on kirjoitettu ja päättävänsä omasta kohtalostaan.

Nukella on hirmu pitkä musta-violetti tukka


Kasvot ovat erittäin kauniit. Päässä on hopea piikkikruunu


Asu sekä asusteet ovat upeita! "Metalli"kauluksen edessä nappi, sen saa siis halutessaan pois. Toppi ja hame ovat erilliset. Nukella on mukana ihana clutch, jossa koriste. Se muistuttaa Evil Queenin peiliä.

Kengät ovat paras osa! Ne on kuin korpin sulista tehdyt ja edessä ketjuja.
Nuken värimaailma ja yksityiskohdat ovat todella kauniita. Siis kaikki ketkä ovat minunlaillani tyrmännyt EAH-nuket niin käykää läheisessä lelukaupassa tai vastaavassa kurkkaamassa nukkeja livenä. Voi olla, että teillekin käy vahinko ja hyllyyn ilmestyy näitäkin :D


Littlest Pet Shop

Tulihan sitä sitten näitäkin haalittua lisää. On ne vaan niin söpöjä otuksia. Ja eivät vie edes paljon tilaa kun ovat niin pieniä (taas selitän itselle).

Ihana lila nallukka ja pesukarhu
Söpö panda ja putte
Sekä kaksi kaunista näätää

4 kommenttia :

  1. Oi, sun Raven on ekaa erää. Sillä on niin kauniit kasvot:)

    VastaaPoista
  2. onkohan jossain jotain kuvaa missä vois vertaille eri erien nukkejen eroja..?

    VastaaPoista