maanantai 3. helmikuuta 2014

Jee maanantai!

Viikonloppu ohitse ja jälleen postiviikko edessä! :D Onneksi jo heti tänään saapui pieni paketti. Sisältä löytyi Jenkeistä tilaamani My Little Ponyt




Ahmasin neljä kerrallaan kun samalta myyjältä sai edullisesti. Onhan siitä nyt jo kuukausi kun poneista innostuin ja monta jo hyllyä koristaa :D Mä oon niin mulle kaikki heti!

Minty. Aivan valloittava. Mintunvihreä ja vaaleanpunaisen väriyhdistelmä on ihana ja symbolina kolme minttupastillia, niin söpöä <3 Symboli vain oikealla puolella. Tämä on ainoa G4 Minty, jos ei Blind bagia lasketa.



Rarity. Silmän muoto on erilainen kuin muilla päähahmoilla. Poni on valkoinen ja karvat kahdensävyistä lilaa. Symboli on kolme timanttia ja vain vasemmalla puolella. Tämä Rarity on 2011 Single (suitcase).



Fluttershy. Ehdoton suosikki! Niin söpö ja ihana hahmo. Rakastaa eläimiä ja on todella kiltti. Keltaisesta en niin muuten välitä mutta toimii loistavasti vaaleanpunaisten karvojen kanssa. Symbolina kolme perhosta, jotka vain vasemmalla puolella. Tämä Fluttershy on luultavasti 2013 Midnight in Canterlot Pony Collectionista, kuten Minty, koska silmät ovat uudempaa versiota.



Rainbow Dash. Hahmona vähän liian poikamainen minun makuun, joka kuitenkin täysin erilainen kuin tämä todella kaunis poni. Symbolina pilvi ja sateenkaarisalama, jotka vain vasemmalla puolella. Poni on vaaleansininen ja karvat "sateenkaaret värit" eli harja puna-oranssi-kelta-vihreä ja häntä sini-lila. Tämä RD on 2012 vuodelta - Wedding single, Around Town Train Playset tai Teatime Set.


Lopuksi vielä jysäys tosielämää vasten kasvoja.. Miksen voi elää aina tässä ihanassa vaaleanpunaisessa lelumaailmassa. Noh.. Uusi talo ja minun leluhuone oli niin lähellä, lähes kosketeltavissa. Nopeasti kuitenkin vedettiin matto alta. En jaksa enää innostua turhaan. Haluuuuun jo muuttaa!







Ei kommentteja :

Lähetä kommentti