maanantai 10. helmikuuta 2014

Funko Mystery Mini MLP


Vihdoin se saapui! Tilasin Jenkkilästä koko myyntierän/laatikon, Funko Mystery Mini My Little Poneja. Koko laatikko siis sisältää 12 boxia, jossa jokaisessa yksi poni (n.7 cm korkeita) ja ostamalla koko laatikon on aika todennäköistä, että saat kaikki erilaiset ponit. Olen katsonut monta videota ja blogia ja tähän mennessä jokainen on saanut kaikki ostamalla koko laatikon. Itse halusin vain kuusi näistä mutta en viitsinyt tilata avattuja yksittäisinä.

Ja kyllä vain, niin sain minäkin kaikki erilaiset. Kuusi näistä pääsee omaan hyllyyn, kuusi lähtee uusiin koteihin :) Mustia poneja on 10 kpl:tta ja pimeässä hohtavaa kaksi. Näissä oli yllättävän hyvät maalit. Funkon isoilla poneilla on nimittäin maaliongelmia. Paljon suttuista työtä :( Ainoastaan mustan Derpyn hännässä on mustia pilkkuja ja jaloissa keltaista. Eroa näillä muihin G4 poneihin on, että cutie markit/symbolit ovat molemmilla puolilla. Ponit muistuttavat enemmän FiM sarjassa olevia kuin Hasbron poneja, mikä on musta kiva juttu niin saa erilaisia :)

Esittelen itselle jäävät ihanaiset (ekana mun lempparit) <3

Pinkie Pie
Fluttershy
Rainbow Dash
Sweetie Drops (Bon Bon)
Lyra
Octavia

Olihan nämä aika kalliita noin pieniksi poneiksi mutta täysin sen arvoisia. Ei kaduta yhtään. Aivan uskomattoman hienoja pieniä taideteoksia :) Itse tilasin Ebaystä koko laatikon mutta Suomesta saa yksittäisiä fantasiapelit- sivuilta. Nämä ovat siis Blind bag-tyylillä eli et tiedä mitä saat ja yhdessä boxissa vain yksi poni.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti