maanantai 19. toukokuuta 2014

Päivän lelut: Maanantai

Viikko aloitetaan kasalla uusia petsejä




6 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Eikös olekkin <3 Mä inhoon hämähäkkejä mutta toi on kyllä sairaan söpö hämis :)

      Poista
  2. Tuo krokotiili on ihana! Eikä tuo hämiskään paha ole :)
    Mun on tehnyt pitkään mieli ostaa kaupasta LPS hai, se on jotenkin hauska :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on <3 Ei muutakun ostamaan :) Mulla ei oo kovin montaa sitä uusinta mallistoa joka nyt kaupoissa kun ei oo musta niin kivoja kuin nää vähän vanhemmat.

      Poista
    2. Meillä on jossain jemmassa noita vanhempia varmaan vähintään 50 kpl, tyttö ei oo vähään aikaan ollut niistä kiinnostunut kun on Zelfit, MH, EAH ja G4 ponit parasta mitä on :D Täytyis varmaan kaivella niitä esiin, siellä on söpö nukkapintainen hylje ja vaikka mitä. Vois laittaa hyllyyn esille.

      Nukkeja, poneja ja Zelfejä taas ei voi laittaa esille, kissa hakee ne samantien omiin leikkeihinsä :D Sitten se varastaa pehmoleluja, sen lemppari on sellainen saukko jota se sitten kurittaa oikein kunnolla. Sitten pehmolelu haisee kissan hengitykseltä, heh.

      Tämäkäään ei edes liity mihinkään, mutta toinen kissa silppusi vessapaperirullan ja teki siitä pesän ja nukkuu siinä, toinen taas menee siihen heti kun tilaisuus koittaa :D Enkä mä ole vielä raaskinut siivota sitä silppua, ovat niin tyytyväisiä hienoon pesäänsä... Kissat ♥ Niillä on kyllä aikamoista menoa öisin :D

      Meni kyllä hienosti asian vierestä taas, toivottavasti ei haittaa nämä ihme höpötykset :)

      Poista
    3. Ei haittaa ollenkaan, kiva kuulla aina hassuilua :) Mulla pitää olla hyllyt sen verran tiuhaan laitettu ettei kissa pääsee sinne. Ennen oli pienin välein niin tää pomppas sinne ja tiputteli yks kerrallaan niitä koirien syötäks -.- . Mulle sit viestiä jos laitat myyntiin petsei ;) Varsinkin jos on hämiksii lisää... tai hylkei.. tai ampparei.. tai kaikkea :D

      Poista