keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Päivän lelu: Keskiviikko

Tänään onkin vain yksi lelu, mutta halusin laittaa enemmän kuin vain yhden kuvan tästä. Eilen annoin kuva-arvoituksen, joka oli varmasti tuntematon ainakin nuoremmille lukijoille. Tämä on sellainen, jonka muistan omasta lapsuudesta ja kun se hiipi muistin kätköistä eräs päivä niin menin oitis Ebayn sivuille :P


 No mutta sehän on Cupcake Doll Sweet Sue! :) Cupcake nuket valmisti alunperin Tonka vuonna 1990 mutta kun Hasbro osti yhtiön 1991, nukkejen valmistus vaihtui Kennerille, jonka Hasbro oli napannut jo aiemmin omistukseensa. Ideahan nukeissa siis on, että mekon saa käännettyä ympäri kupiksi ja hatusta tulee kuorrute. Nuket tuoksuu hyvälle ja ihme kyllä tuoksu on säilynyt suht voimakkaana ainakin tässä omassani. Jokaiselle nukelle kuuluisi kampa, joka toimii myös laukkuna, mutta tämän Sweetyn asuste on hukkunut vuosien saatossa.

Saattaa olla, että näitä tulee useampikin hyllyyn jos sattuu edullisesti eteen tulemaan. Muistaako joku tämän nukkesarjan? :)

7 kommenttia :

 1. Katselinkin sitä aikaisemmin julkaisemaasi kuva-arvoitusta ja nenään tulvahti heti kaukainen tuoksu lapsuudesta <3 Ei ollu itellä näitä, mutta serkulla yksi, muistot hyvin hämäriä, vaan tuoksun kyllä muistan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkään en muista tarkkaa nukkea, esim. mikä mulla näistä on ollut mutta kun pääsi nuuhkaisemaan niin matkusti hetkessä 20 vuotta taaksepäin :D

   Poista
 2. Ohhoh! En kyllä arvannut! : D
  Tuohan on tosi hauska ja kekseliäs nukke idea! <3 Ei kyllä itellä oo mitään muistikuvaa tällaisista, vaikka olenkin 90-luvun lapsonen. O:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en usko, että saavuttivat mitään hurjaa suosiota silloin, ainakaan Suomessa. Itse -90 syntynyt ja on vain hämäriä muistikuvia noista kun olin pieni. Hassunhauskoja ovat kyllä :)

   Poista
 3. Enpä olisi arvannut, että siellä on nukke sisällä ^^ Tosi Söpö! ^.^

  VastaaPoista
 4. Voooooooi minä muistan! Olin ihan kyllä unohtanut. Serkullani oli tuollainen ja ai vitsit se oli hieno! Tästä inspiroituneena aloin metsästämään omaa nukkea, mutta vähän heikosti löytyy. Monelta hattu hukassa :/

  Ps. Aivan ihana tämä sun blogi, löysin kun googletin Novi Starseja ja nyt olen koukussa ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana kuulla <3 Mutta juu huomasin saman kun etin silloin, että puuttuu :(

   Poista