torstai 15. toukokuuta 2014

Hello Kitty horoskoopit + uutukaisia

Osa ei niin uusia vaan odottanut kuvaamista jo jonnin verran mutta nyt ajattelin lätkästä uusimmat lelut pöytään teille :)
 
MLP G4 Princess Celestia. 2012 julkaistu setissä yhdessä Pinkie Pien kanssa

LPS jellona oikealla harjalla, iihuna <3
 
 Iso Lalaloopsy Little Bah Peep. Hänet on ommeltu Little Bo Peepin myssystä ja hän rakastaa eläimiä. Lempileikki on seuraa johtajaa. Little Bah Peep on kuitenkin hajamielinen ja harmistuu kovin kun kadottaa asioita- ja tätä tapahtuu usein! Mukana tulee lemmikkilammas, joka numeroitu kyljessä #2.

Lalaloopsy Littles Sherri Charades, Charlotten pikkusisko. Hänet on ommeltu miimikon käsineistä. Sherri on todella veikeä mutta hiljainen. Hänen lempipuuhaansa on harjoitella hassua kävelyään sekä syödä isoa näkymätöntä voileipää. Mukana tulee lemmikkicroisant.

Takara ponit. Tulivat aika surullisen näköisinä minulle mutta pienen puunauksen ja laitoin jälkeen niistä tuli oikein sievät
Schleich tikrut
Schleich leijonamami ja pentu
En tiedä mikä velmu tuo chihu on mutta pakko oli saada se :D Schleich gepardi ja dalmis. Dalmatialainen ei siis ole Schleichin mutta sopii mun pienille dalmskuille hyvin emoksi :)
Lopuksi  luvatut horoskoopit. Näitä sai siis tänä pääsiäisenä kaupoista ja sisältä tuli figuuri tai semmonen avaimenperäroikkuvamikäliejuttu. Noin about miljoonan munan jälkeen osasin jo kokeilla painosta kumpi tulee koska figut vain halusin. Kyllä muuten kertyi samoja paljon ja tuli syötyä suklaata :D Vihdoin ja viimein sain muutama päivä sitten kokoon kaikki 12! Vikan kohdalla tosin huijasin ja ostin sellaisenaan sen muualta :P

8 kommenttia :

 1. Aaaaaw, noi takaraponit on niiin suloisia! ♥ Mullakin on yksi sellainen ^.^ Toi chihuahua on ehkä barbien, en oo varma.

  VastaaPoista
 2. Kaupassa mä käyn aina katsomassa noita Schleichin elukoita, siellä on vaikka mitä ihanuuksia :) Prismassa ne on vielä sellaisessa valaistussa hyllyssä joka oikein kutsuu katsomaan niitä söpöyksiä.

  Mä muuten sain sen Queen Chrysaliksenkin sitten (jee!), sen lisäksi tuli neljä muutakin G4 ponia. Erehdyin myös ostamaan pari blind bagia... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Queen Chrysalis on kyllä ihana. Mutta Meow etkai sinä vain ole innostunut poneista ;)

   Poista
  2. No, ehkä pikkuisen oon saattanut hurahtaa ;) Mutta kyllä ne pikkumimmin käsiin silti päätyy, ihan leluiksi. Mä vaan salaa leikin niillä :D

   Poista