tiistai 8. huhtikuuta 2014

Leluja tulee, leluja menee

Jälleen on ollut erittäin lelurikasta tämän keräilijän elämä. Onko mulla kenties joku osto-ongelma, no jaa, mitäs sen väliä :P

Aloitetaan LÖYDÖLLÄ, josta olen niin onnellinen. Tai siis molemmista, ostin erikseen huutiksesta.

Ekana löysin Leijonakuningas herätyskellon. Todella hyvässä kunnossa ja aivan ihana. Päällä makaa pikku Simba. Sitten.. löysin.. tuon... figuurin.. TAHDOIN SEN! Kyllä siitä joudun sitten vähän pulittamaankin mutta oli sen veroinen.




Tätä seuraavaa en ajatellut ostavani. En tiedä miksi koska rakastan Draculauraa mutta ei vain ollut sellainen must have- juttu. Sitten kuitenkin tässä otin sen käteeni ja katselin, että piru, sehän on söpö. No sainpahan taas siis uuden Dracun kokoelmiini :) Kyseessä siis 13 Wishes Haunt The Casbah.

Tykkään, kun lähes koko tukka on pinkki. Ennen inhosin kultaa ylikaiken mutta nyt jotenkin Monster Highn myötä siihen on tykästynyt. En silti vieläkään ottaisi itselle kultaisia koruja :P Nyt tämän saatuani en ymmärrä miksen napannut heti sen tullessa markkinoille. Kaunis nukke ja tuo mekko on sairaan ihana!






Koko Haunt The Casbah kööri koolla. Cleohan ei siis tähän sarjaan kuulu vaan on Ghouls Rule-sarjaa, hieman omilla mausteilla tosin, mutta sopii mukaan minusta hyvin :)



En tiedä jos joku saattaa muistaa aiemmin postaamani G3 Minty tulokkaan, joka ei nyt ollut ihan niin ihana mitä toivoin- sen näkee tästä. Saatoin ehkä ostaa uuden tilalle :P

En ole posesta niin innostunut mutta sen on kelvattava koska muuten väreineen tämä Minty on iiihana. Poni on jouludvd "Very Minty Christmas"- julkaisu. Alhaalla vielä vertailua värissä. Vierekkäin näkee huiman eron. Muuten vanha poni on kuitenkin nätimpi, jos vain ne värit olisi kohdallaan..




Taas on ollut suuri puhdistus leluhyllyssä, varsinkin Monster High osastolla kun se nyt sattuu olevan suurin. Olen tehnyt hyvinkin vaikeita päätöksiä ja tällä hetkellä nukkeja on vain 53 kpltta! :O Heh plus ne 56 kustomia :D

4 kommenttia :

  1. oh heh :D ittekki oon yrittänyt tosiaan kaappeja tyhjätä mut mut ei se paljoo auto jos myyt pari pehmoo kaapin päältä jos tulee 11 mangaa sitte lisää hyllyyn...Ku ei ees oo hylly tilaa XD... Onneks anoppi lupas lahjoittaa yhden kirjahyllyistään meille niin saadaan sinne sitte ees osa pois laatikoista makaamasta

    VastaaPoista
  2. Miten sun Draculauran otsis onkin noin pinkki, oli pakko käydä tsekkaa oma ja kyl siinä on mustaa varmaan enemmän kun pinkkiä, ainakin puolet. Haluaisin kyl yhen tällasen myös 'käyttöön', ettei olis vaan paketissaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa :O No onneks mulle sattui tää superpinkki! ;)

      Poista