tiistai 15. huhtikuuta 2014

Ponies ponies everyday ponies...


Taas on jokunen poni päässyt omaan kokoelmaan ja pitihän niistä päästä höpöttämään ;) Aloitetaan vanhemmasta eli

 G3 Applejack. Jotenkin hirmu kivan näköinen ja rakastuin tuohon silmän omenaan heti! Harja ei ole niin toivotussa kunnossa. Applejackia saa kahdessa setissä- Picnic Celebration ja Tea Party-playsetti, jossa mukana myös Spring Fever- molemmat vuodelta 2003.

Paljon eroa G4 Applejackiin


G4 Diamond Rose. Ekalla julkaisulla on ihan tavalliset siivet. Se on kuitenkin vähän kiven alla niin ostinpa tämän glitterisiipisen kun vielä edullisesti sain. Eroa ekaan 'normi' Diamond Roseen on myös symboli eripuolella sekä sillä ei ole jalka koukussa. Tämä julkaistiin vuonna 2012, ja paketissa mukana myös Pinkie Pie.


Kun kerran on pakko saada lähes kaikki erilaiset Pinkie Piet ja Fluttershyt niin oli vain ajan kysymys koska kokoelmaan tulee fashion size ponit. Kokoero on suuri :)
Oikealla tavallisen kokoinen, myös uusi, Fluttershy. Halusin myös tämän itselle sillä silmät ovat erilaiset kuin aiemmin ostamallani, lisäksi ponilla on ihanat gem eyet ja harjassa tinseliä. Tätä Fluttershyta saa Crystal Empire singlenä sekä Crystal Sparkle Bath-playsetissä yhdessä Pinkie Pien kanssa, molemmat vuodelta 2012.

Gem eye
Fashion size Fluttershy on vuodelta 2011. Vuonna 2013 julkaistiin uudenlainen fashion size, jolla hirmu pitkä harja sekä erilaiset silmät ja siivet. Tätä -13 ponia on kaupoissa nyt, vanhempaa on vaikeampi löytää enää.
Pinkie Pietä yllättäen onkin sitten useampaa, peräti neljää erilaista fashion sizeä. Tämä on ensimmäinen julkaisu vuodelta 2010. Vuonna 2013 julkaistiin Pink & Fabulous (kaksi erilaista), jolla valkoisia ja mustia yksityiskohtia. Se on aika hieno rock-Pinkie :P


Eilen alkoi lakko. Yritän olla yhden viikon ostamatta leluja :P Katsoo sitten viikon päästä josko vähän vaikka pidentäis vielä, en tiedä, en ainakaan lupaa mitään! :D Onneksi kuitenkin tulossa paljon leluja niin ehkä viikko menee nopeasti (shoppailuhulluusko,minulla?).

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti