sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

MLP G1 Fluttershy

Eiku siis hetkinen.. Eihän sellaista ole kuin G1 Fluttershy? No nyt on :P Aiemmin postasin G1 Dancing Butterflysta, johon nyt sitten oikeastaan kyllästyin ja kun halusin kuitenkin jossain vaiheessa tehdä G1 Fluttershyn niin miksipä ei sitten siitä. Voit kurkata kuvan ponista ennen kustomointia tästä.

Eka tekemäni re-roottaus ja tässä hieman kuvaa loppusuoralta, jonka jälkeen meni muuten neula rikki mutta näppärästi tein toisen :P Helpot ja tarkat ohjeet re-roottaukseen ja muuhunkin kunnostukseen löydät täältä Myrskyttären ponisivutLopputulokseen olen kyllä itse tyytyväinen :) Halusin tehdä oikein pitkän harjan ja tietysti piti myös silmät maalata vihertäviksi, en vaan tajuu miksi kuvassa näyttää ihan siniselle kun väri on sellainen smaragdi. Nooo mutta seuraavana vuorossa sitten olisi G1 Pinkie Pie :)


7 kommenttia :

 1. No tuostahan tuli hieno! :) Tykkään harjan ja hännän väristä, tulee hattara mieleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3 Se on vähän vaaleampi kuin pitäisi mutta kun sain huutiksesta edullisesti eikä tarttenu rupee tilailee muualta :P

   Poista
  2. Kyllä tuosta silti näkee että mikä poni se on, ei tuo kuitujen väri niin paljon eroa ettei tajuaisi että Fluttershyhan se siinä :D Ja pitäähän ihmisellä olla vähän taiteellista vapauttakin! :)
   Nyt odottelen sitten sitä Pinkie Pieta, siitäkin tulee varmasti oikein hyvä.

   Poista
  3. Pinkiessä käytin G1 Up, Up and Away ponia joten siitä tulee aika tumma mutta kuten sanoit niin hyvä olla sitä omaa jälkeäkin :)

   Poista
 2. Oo, tulipa ihana! En ole MLP fani mutta kyllä hyvän työn jäljen tunnistaa! : D
  Harja + häntä miellyttävän värisiä, ja perhoset on onnistunu hyvin~

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana :) unkin pitäs rootata pari ponia ku ostin ne kynittynä :D.

  VastaaPoista