lauantai 29. maaliskuuta 2014

Novi Stars

Huh hah ja hei on muuten kovaa tehdä kolmea työtä. Josko sitä tässä olisi hetki rentoutua ja sukeltaa taas ihanien lelujen pariin :)

Rakastuin uusiin nukkeihin jälleen- Novi Stars. Nukkesarja on MGA Entertainmentin ja on julkaistu vuonna 2012. Tytöt ovat alieneita, jotka tulevat maahan haluakseen elää kuin ihmiset. Jokaisella basic-nukella on erityispiirre. Noveilla on UPEAT silmät! Tähän rakastuin sarjassa ensimmäiseksi. Nuket eivät ole nivellettyjä, mutta kädet ja jalat liikkuvat kiinnityskohdista.

Pamautin itselle neljä aluksi ja lisää aivan varmasti ostan. Nämä vaan on Suomessa kohtuuttoman kalliita, joten suosittelen ostamaan käytettynä tai tilaamaan Ebaysta. Ensimmäiset kaksi tuli toiselta keräilijältä, siis käytettyjä mutta tosi hyvässä kunnossa ja sain edulliseen hintaan.

Orbit Beach Ari Roma. Tämä on siis ainoa näistä, joka ei ole basic eikä tällä siis ole erityispiirrettä mutta kroppa on kuitenkin aivan ihana glitterinen joten eikös sen voi laskea? :) Basic Arin tukka tuoksuu. Minusta tämä on söpömpi kuitenkin kuin se basic. Tällä ei tule standia mukana. Arille kuuluisi vielä avaruuskypärä ja arskat mutten saanut niitä.
Basic Una Verse. Tällä tulee standi mukana, joka muuten hohtaa pimeässä niinkuin kaikki muutkin. Erikoista standeissa on, että jokaisella on eri muotti, joten vain nämä kengät sopivat kyseiseen standiin. Nukelle kuuluisi lemmikki mutten saanut sitä mukaan. Unan erikoispiirre on, että kun nukkea kääntää niin tuo nilkoissa oleva glitteri leviää ja nukke kiiltää. Rakastan näiden pitkiä hiuksia!


Basic Mae Tallick. Tämän ostin Ebaysta uutena, joten lemmikkikin tuli mukaan. Erikoista Maessa on, että sillä on peruukki sekä korvat on erilaiset kuin muilla. Peruukki pysyy kuitenkin hyvin päässä nuppien avulla. Nukella on rinnassa aivan ihanan hellyyttävä sydän, joka minun oli pakko maalaa hopeaksi, jotta erottuu paremmin. Maen erityispiirre on, että se puhuu! Korvasta painamalla nukke sanoo useita lausahduksia robottiäänellä. Nalleja kun rakastan niin tuo lemmikki on niiiin ihana <3

Viimeisenä basic Tula Toned, joka on tän hetkinen lempparini. Ostin sen huutiksesta uutena hyvinkin edulliseen hintaan. Tulalla on siivet sekä häntä, jotka tekee nukesta mahtavan! Kasvoissa erikoista on tuo kaunis koristelu sekä eriväriset silmät. Nuken erityspiirre on "kosminen mönjä", joka siis on tuota punaista ja sinistä ainetta, joka leviää nukkea kääntämällä. Tulan lemmikki on hervoton :D
Se olisi kesän reissu varattu ja suuntana Lontoo! Jo kolmas kerta minulle mutta kaupunki on vaan niin ihana ja hei, siellä on mitä mahtavin DISNEY STORE!! :D

4 kommenttia :

 1. Novi Starsit on kyllä aika ihania, mutta se hinta täällä Suomessa on aivan liikaa enkä mä pysty tilaamaan ulkomailta :( Täytyy ostaa sitten jos menevät alennukseen. Tula Toned näyttää kyllä niin mahtavalta :)
  Onneksi sitten taas Zelfs on niin edullinen keräilykohde :D Niissä hinta-laatusuhde on todellakin kohdillaan ja kun ovat vielä niin vietävän söpöjäkin ♥

  Lontoo, voi apua, mä haluan kans sinne! En oo ikinä käynyt muualla kuin Ruotsissa ja Virossa, en oo ollut edes lentokoneessa :D (oon jo melkein 30v.) Mutta onhan tässä aikaa vielä... ;)

  VastaaPoista
 2. Joo en tajua mistä ne nuo Novien hinnat repäsee! :O Mutta outoa kyllä, että kerrankin on jotain mikä on tosi edullista laatuun nähden -siis juurikin Zelfit :)

  Ai että, Lontoo on niin ihana paikka! Kyllähän sä ehdit vielä, nuori likka ;) Mutta sitten ekana Lontooseen! :D

  VastaaPoista
 3. Oi että toi Tula Toned on ihana! Harmittaa kyllä niin nuo Suomen hinnat :'( Ebayssakin kaikki on jenkeistä ja postikulujen kanssa tulee melko kalliiksi nekin. No, on se tietty halvempaa kuin Suomesta ostaa, mutta.. Blaah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta -.- En tajuu miks Suomessa pitää olla kaikki niin helvetin kallista! Huvittaa kun Cittarin hyllyssä vuosia pyörinyt Novi vihdoin laitettiin alennukseen, jopa 25 e! :D

   Poista