torstai 6. maaliskuuta 2014

The Zelfs + LPS PLÄJÄYS

Taas on alkanut leluja kertyä ja täytynee esitellä uusia :) Tässä taannoin tutustuin Zelfeihin seuraamani Youtube-vlogin kautta. Rakastuin heti näihin söpöihin palleroisiin! Päätin tilata Ebaysta kolme ihaninta näin aluksi. Zelfejä on kolmea eri kokoa- iso, keskikoko ja pieni blind bag. Nämä minun ovat keskikokoa eli noin 8 cm plus tukka.

 Olen kyllä tosi tyytyväinen näiden laatuun. Silmät on "oikeat" eikä maalatut ja koristelut todella upeita ja tarkkoja. Jalat, kädet sekä pää liikkuu.

Jokaisella tulee mukana kampa sekä amuletti


Garny. Iho on lila ja tukka pikimusta
Koristelut ovat upeita! Tummia ruusuja ja hopeita piikkejä
Garnylla on glitteriset siivet ja pepussa Z niinkuin kaikilla

Birchy. Iho on ruskea-vihreä ja tukka ihanan vihreä. Hahmolla söpöt sarvet
Jalat ovat kuin puuta ja vatsassa oksia


Vampula. Ehdoton lemppari! Ihan kuin Draculaura. Iho v-punainen ja tukka musta-pinkki
Vatsassa eri värisiä lepakoita
Myös Vampulalla on siivet, joissa glitteriä


Aion kyllä hankkia näitä lisää! Todella nättejä ja laadukkaita. Hetken aikaa sitten nämä saapui BR-leluihin, mutta nettisivuilla ei ainakaan enää näy. Toivottavasti tulisi takaisin sillä hinta oli oikein siedettävä, jotain 7-8 euron paikkeilla. Muualla Suomessa tuskin näitä ainakaan vielä on. Ebaysta tilatessa tulee maksamaan enemmän postikulujen kanssa.

Keskikokoisia Zelfejä on basiceja sekä Masquerade-versioita

Littlest Pet Shop

On sitä tullut ostettua muutama pet shoppikin :P Nyt saa OIKEESTI loppua hetkeksi näiden ostelu.


6 kommenttia :

 1. Zelfit ovat niin suloisia! Yritän olla sortumatta niihin. Ne olisivat kyllä ihan luonnollinen jatke lapsuuteni Trolli-rakkaudelle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on aivan ihania!! Meen huomenna Jumboon, täytyy käydä kurkkaa BR-lelut josko siellä olisi noita viel. Niitä blind bageja ois ihana saada :)

   Poista
 2. Zelfithän on söpöjä :) Trollit taas oli karmeita (silti mulla oli niitä lapsena muutama, silloin vielä tykkäsin niistä)
  Muutama sama noista pet shopeistakin meiltä löytyy, tosin niillä on leikitty ihan älyttömästi ja ovat hieman kärsineet. Ovat saaneet paljon rakkautta osakseen kun pikkumimmi oli vielä pienempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu Zelfit on kivan värikkäitä trolleihin verrattuna, ja ei voi liikaa painostaa tuota koristelujen laatua! Vaikuttaa muutenkin sen verran järeiltä ettei menisi leikeissäkään rikki :)

   Poista
  2. Voi hitsi noi sun pehmolelut O ihania :)

   Poista
  3. Ai tuossa Burton postauksessa? :) Juu ne on kyllä ihania, varsinkin Sparky <3

   Poista