tiistai 12. heinäkuuta 2016

GALOOB: Pound Puppies

Pound Puppiesit on kulkenut monelta yhtiöltä toiselle jo vuodesta -84 muuttaen hieman ulkomuotoaan mutta alkuperäinen design kuuluu Mike Bowlingille. Alussa oli vain pehmot, jotka ostaja adoptoi (samaa tyyliä kuin Kaalimaan Kakarat). Myöhemmin sarjaan tuli muita eläimiä kuten Pound Pur-r-ries ja niitä alettiin tehdä myös kovamuovisina.

Itse rakastuin Galoobin Pound Puppeihin (1996-1999) koska olivat ensimmäiset kovamuoviset puppyt. Tai no sitä ennen oli Tonkan figuurit mutta ne olivat niin eri designia ettei miellytä. Minusta ainoa oikea Pound Puppie on sellainen, joka makaa mahallaan :P Galoob teki myös eri eläimiä sekä seisovia että makaavia.

Nämä minit kuitenkin vei sydämen. Minejä sai näissä 8 kappaleen pakkauksissa (neljä erilaista packia) sekä yhdessä playsettien kanssa.Itseltä löytyy kaksi playsettiä; Pet Paws Stadium ja Pet Paradise. Jokaisen setin mukana tuli viisi lemmikkiä. Setit on avatuvat ja niissä on paljon erilaisia "toimintoja"- ei siis mekaanisia. Settien päädyissä on toisella puolella kissa ja toisella koira Pet Paws StadiumPet ParadiseOmaan kokoelmaan kerääntyneet

Mikä Pound Puppies on sulle SE OIKEA? :) Irwin, Hornby, Tonka, Galoob, Mary Meyer, Jakks Pacific, Mattel vai Flair?

1 kommentti :

  1. Mä niin muistan nää 90-luvulta :D joitain tämmösiä tuli kanssa muropaketeista

    VastaaPoista