tiistai 26. huhtikuuta 2016

Shoppailureissu Tallinnaan osa 2

Tarttuihan sieltä Tallinnasta muutakin matkaan kuin vain Zelffejä. Tsum Tsum öttiäisiin ihastuin Youtuben kautta ja oli kiva yllätys, että ne olivat saapuneet kauppoihin myös Tallinnaan ja hei isompi yllätys, että ne
ovat nyt jo Suomessakin! :D


Tsum Tsumit ovat Disney-hahmoja. Mutta perinteisen muotonsa sijasta kaikki ovat tuollaisia pitkuloita, miten sitä nyt kuvailisi :D Öttiäiset on pehmeähköä kumia. Niitä saa erikokoisissa paketeissa, minä ostin kahta erilaista- isoin jossa viisi tsumia ja pienin jossa kaksi.

Etsin kaikki paketit läpi koska olisin tahtonut Irvikissan muttei missään ollut :( Vaan mikäs sieltä toisesta paketista tuli yllärinä jeeeee! :D


Tässä kaikki, jotka kuuluvat tähän Series 1:seen




Sitten nukke, joka saa keräilijöiden karvat pystyyn! Uusi niveltämätön Draculaura. Eli kyseessä siis tosiaan ihan aito Monster High vaikka jotkut ovat luulleet feikiksi. Käsiä ei ole lainkaan nivelletty säästösyistä, soveltuvut paremmin leikkeihin..? En tiedä mutta vihaa se tuntuu aiheuttavan. Mulle ei niin suuria tunteita tämä herätä ja kädet on ihan kauniisti muotoiltu. Mutta ottaahan se päähän ettei nämä säästöt näy mitenkään hinnassa vaan nämä nuket ovat ihan samoissa hinnoissa päälle 20 e kun muutkin -_- Ja standi omasta varastosta ei siis nuken mukana sitäkään..








Toinen ihana yllätys, joka sai melkein ilon kiljahduksen aikaan oli nämä My Little Pony Equestria Girls minit! <3 Todella söpöjä ja täysin nivellettyjä hei! Pakkausta avatessa kyllä leimahtaa hervoton muovinhaju jaiks..







Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä nämä söpöt pikku-loharit :P Kyseessä minulle täysin uusi sarja nimeltä Safiras. Sarja koostuu nukkapintaisista lohikäärmeistä, jotka on kyllä söpöjä. Onneksi sain erilaiset kun ostin vain kolme.











9 kommenttia :

  1. On kyllä nätit nuo dracun kädet. Odotin silloin kun noista alettiin puhumaan että tulee sellaiset tasapaksut kätöset. Ständien pois jäänti on ehkä keräily näkökulmasta se ikävin juttu. Nätti neiti kyllä ^_^

    Oiiiii mutta vähän nuo Equestria Girlssit on sööttejä <3 Onko noi hameet riisuttavia? Mietin lähinnä että jos olisi niin vois vähän vaatteita tehdä noille jos sorrun ostamaan.

    Ihania juttuja olet hankkinut. Noita TsumTsumeja pitää varmaan pari pakettia ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hameet on riisuttavia :)Voi kun mäkin oisaisin tehdä vaatteita <3

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Equestria Girls minit on kyllä parhaita! Oon vouhottanut niistä ympäriinsä, ne vaan yllätti mut niin positiivisesti. Ostinkin aluksi vain Pinkie Pien, mutta se veikin sitten sydämeni ja oli pakko käydä ostamassa loputkin. Nyt mietin niitä joita myydään vähän isommissa seteissä, mutta yritän kyllä tyytyä ihan vaan näihin perusversioihin. Tulisipa pian uusia hahmoja!

    Ja nuo nukka-lohikset on söpöjä! Olisi kiva saada kaikki (17?) hyllyn reunalle nököttämään. Tosin kissat veisi ne heti ensimmäisen yön aikana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin meinasin sortua ostamaan kaikki EG:t mutta pysyttäydyin noissa kahdessa :) Mun on aina pakko saada kaikki Pinkie Piet ja Fluttershyt <3 :D

      Mua jäi harmittaa kun ostin vaan kolme kun jos ei ne ikinä sit Suomeen tuu :( Onneks mulla on tää erillinen huone ettei elukat pääse :D Tosin joskus kun oon täällä ovi auki niin pupu tulee kaataa kaikki alahyllyjen jutut -_- :D

      Poista
  4. Ihania ostoksia :)
    Nuo Equestria Girls minit kyllä hurmasivat minutkin. Sorruin ostamaan Pinkie Pien ihan vain koska muikea ilme ja lempihahmo :). Mutta tosiaan sen muovin haju, oh dear god :x. Varmaan joku viikko kerkesi mennä ennen kuin Pinkien haju alkoi olla siedettävä. Haluan kyllä lisää näitä, Rarityn ilme oli tosi kiva, ehkä senkin hankkisin. Tosi muikean kokoisia ja näköisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinkie Pie on munkin lempihahmo Fluttershyn kanssa :) Mutta joo se haju.. huhhuh :D

      Poista
  5. Noita Equestrian Gilsien minejä on jo Suomessakin. Olen jo moneen kertaan hiplannut mutta vielä jättänyt hankkimatta. Mutta voi olla että joutuu sortumaan.
    Uusi Dagulaura on söötti ja puku on nätti, mutta onhan tuo hirveä miinus ettei kyynärpää taivu. Kuvissa pienikin käden taivutus tuo kuitenkin paljon luonnollisuutta lisää asentoihin. Minulla on tuollaisena tolpparaajaisena yks Equestrian Girl ja ei siitä kyllä kivoja kuvia saa millään. Minun puolestani kaikki krääsät ja ständit voisivat jäädä pois kunhan liikkuvuuteen ei kajottaisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu eikä taivu olkapäistäkään muutakun eteen ja taakse :( Tosi mälsää..

      Poista