maanantai 25. heinäkuuta 2016

Twozies

Jälleen kerran katselin Youtubesta mitä kaikkea uusia leluja maailmalle on tullut. Kiinnostukseni herätti uusi Twozies lelusarja, joka on samalta tekijältä kuin Shopkinssit. Yleensä en mitenkään erityisemmin innostu ihmisvauvoista mutta näissä oli sitä jotain. Joo ehkä se oli nuo asut tai ylisöpöt eläinvauvat.. Tai sitten biologinen kelloni alkaa tikittää (APUA!) :D

Tilasin siis oitis Ebaysta satsin, jossa oli erilaisia settejäPeriaatteena on siis, että parit löydetään (ei yhtään jää koukkuun ostaa vaan lisää ja lisää että sais parit). Oli se sitten perus blind boxi tai useamman hahmon pakkaus, niin vauvoja ja eläimiä on samanverran.

Ekana aukesi blind boxi, joka sisältää kaksi hahmoa- ei tietenkään paria yhyyyyyy.. Näissä boxeissa on se kiva puoli, että ne saa kiinni toisiinsa ja niistä voi tehdä hyllyn Twozieseille.


Sitten kuuden packi
 
Ja 12 kappaleen packi


Vaikka oli useampi hahmo niin silti sain vaan kaksi mätsiä ja toinen oli jo tiedossa kun näkyi paketissaKaikki oli kyllä ihan supersuloisia, jopa käärme vaikka pelkään niitä, mutta nämä oli varmaan ne söpöimmät tästä satsista (samalla kokohahmotusta)


Tässä kaikki Series ykkösen paritEn ole ihan varma vielä ostanko lisää. Kun osa musta sanoo, että pakko saada enemmän mätsejä mutta taas toisaalta kyllästynkö näihin yhtä nopeasti kuin innostuinkin.. Noh viikon päästä Ruotsiin leluostoksille niin saa nähdä mitä tulee ostettua ;)


3 kommenttia :

 1. Yllättävän söötin näköisiä :)

  VastaaPoista
 2. Ensimmäinen ajatus oli että jestas miten söpöjä! Toinen oli että tsiisus niitä on PALJON. Noiden kanssa voisi mopo lähteä käsistä pahastikin. On se onni ettei näitä saa Suomesta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! Ja kyllähän se jää kaivertaa jossei saa pareja.. Äääk!

   Heh niin ei VIELÄ saa Suomesta :D

   Poista