sunnuntai 16. marraskuuta 2014

My Little Pony

Ajattelin tehdä välillä vähän muutakin kun postata Pullip-nukeista, sillä keräilyni (ja tuhlaaminen) ei suinkaan ole loppunut muilta osin. Olen aika kivasti saanut kasaan My Little Pony G1 settejäni niinpä tässä teille muutamia niistä.

Baby Ballerina Ponies vuosilta 1990-1991. Ballerina poneilla on liikuteltavat jalat ja todella pitkä harja. Jokaisen mukana tuli joko kukkaharja tai karkkikampa. Valitettavasti itsellä ei ole kuin vasta tuo keltainen kampa. Vasemmalta Baby Sweetsteps, Baby Soft Steps, Baby Tippytoes ja Baby Toe Dancer.



Sweetie Baby Ponies vuodelta 1993. Nämä on harvinaisempia herkkuja, joista löytäessään joutuu pulittamaan pitkän pennin. Vasemmalta Baby Liquorice, Baby Candy ja Baby Lollipop.



 Playschool Baby Ponies vuodelta 1990. Jokaisella tuli mukana erivärinen 1234-kampa, joista itsellä vasta tuo yksi. Vasemmalta Baby Schoolbag, Baby Pictures, Baby Alphabet ja Baby Count-a-Lot.



 Baby Buggy vuodelta 1984 ja setissä mukana tuli Baby Cuddles. Mukaan kuuluisi vielä tarra mutta koska ne on niin kiven alla ja kalliita, että oli pakko päättää jättää ne suosiolla pois kokoelmista.



Baby Cotton Candy vasemmalla sekä oikealla Baby Blossom molemmat vuodelta 1984. Näihinkin setteihin kuuluisi mukaan tarrat. Halusin laittaa kuvat molemmista vaippapaketeista (sisällä vaipat), joita sai vauvaponien mukana. Vasemmalla Euroopan ja oikealla Jenkkilän versio (ja pullo tietysti edessä sopivasti).



Baby Bow Tie vuosilta 1982-1989 (?) ja erikseen myytävä äitiponi Bow Tie vuodelta 1983. Vauvan mukana tuli tuo kärry ja mamman mukana keltainen kukkaharja, keltainen rusettinauha sekä tarra.



Viimeisenä muttei suinkaan vähäisempänä Surprise Twins Pony vuodelta 1993. Mukana tuli kaksi pientä vauvaa, jotka sai vatsaan ja luukku kiinni. Luukun sai auki kaulassa olevaa keltaista sydäntä painamalla. Mekanismi tosin on usein mennyt rikki niinkuin omaltanikin. Poni itsessään ei ole harvinainen mutta vauvat ovat sillä ovat helposti vuosien saatossa hukkunut.











6 kommenttia :

  1. Vitsi mitä harvinaisuuksia sulla <3

    Oon ymmärtänyt, että moni keräilijä ei oo niin innoissaan noista babyballerinoista, mutta mulle ne on just nostalgisia. Koska kun täytin kai 6 v, sain niitä lahjaksi kolme kappaletta, Tippytoesia tuli tuplat ja sit ton vaaleanpunasen :'D (jaahas sieltähän se keltainen karkkikampakin oli peräisin näköjään :'D)

    Vitsi että toi Baby BowTie on ihana <3

    Tää on näitä kommentteja sarjassa "Itsehän en poneja kerää, mutta... "

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu musta noi balleriinat on kans niin ihania :3 Ja kiitos vaan kammasta ;)

      Baby Bow Tie on niiiin söpö ja toi kärry <3 Vähän se on kärsinyt mutten oo niin tarkka :P

      Poista
  2. Voi apua, kylläpäs aiheutti ihailua tämä postaus. Ensinnäkin Sweetie Baby Ponies <3_<3 Ja Baby Buggy, OMG! Ja sitten vielä Surprise Twins.. Huhhuh! ^__^

    Ps. Mainostelin sun blogia vähän omassani :>

    VastaaPoista
  3. Et varmaan suostu myymään Baby Liquorisea? Olisin hyvin kiinnostunut.

    Terkuin,
    Nea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Nea 😊 Mahdollisesti voisin luopua riippuen hinnasta, jonka olisit valmis maksamaan. Voit laittaa mailia osoitteeseen saritaj@hotmail.fi

      Poista