torstai 20. marraskuuta 2014

Leijonakuningas

Postauksia pukkaa nyt :D Kiva kuvata samalla leluja kun laittaa hyllyyn paikoilleen sillä sitten kun ne on nätisti sinne aseteltu, en ihan helpolla mene sörkkimään. Tämä postaus on odottanut jo piiiitkään vuoroaan ja tässä se nyt tulee vihdoin.

Aloitetaan perusfiguilla eli kaikki nämä on Disney-leimalla. Oli pakko lisätä kuvaan myös kirppikseltä löytämäni kello, josta kuva täällä varmaan on aiemminkin näkynyt

Seuraavaksi se kunnon syy tähän postaukseen eli Lion King Jungle Friend Babies. Mattel toi lelusarjan markkinoille 90-luvun alussa. Sarja koostuu söpöistä viidakkovauvoista ja leikkiseteistä.

Vasemmalla Squirt 'N Splash Elephant, jolla mukana vesiliukumäki. Norsun kärsän kautta saa ruiskutettua vettä. Oikealla Swingin' Pretty Zebra, jolla mukana keinu. Zebran mukana kuuluisi tulla myös kampa ja kaksi kukkaa, jolla voi koristella harjaa mutta valitettavasti ne puuttui tästä sillä ostin nämä käytettynä.


Vasemalla Bedtime Pals, johon kuuluu Timon ja Pumba sekä mukana tullut keinutettava kehto. Oikealla Naptime Nala, jolla mukana kehto jossa banaanimobile (itseltä tosiaan puuttuu loput banaanit), ruokalappu sekä pullo joka myös puuttui ostaessani tämän. Kun pullon laittaa Nalan suuhun sen silmät menee kiinni. Koska alkuperäinen puuttuu, täytyy lainata toiselta vauvalta. Lainapullon suutin on isompi joten silmät eivät mene ihan kokonaan kiinni mutta you can get the idea
 Vasemmalla Li'L Wetting Cheetah, jolla mukana leikkikehä, vaippa, ruokalappu sekä pullo. Pullon voi täyttää vedellä ja juottaa vauvalle niin se pissaa. Oikealla Sleeping Simba, jolla mukana keinutuoli, ruokalappu sekä pullo. Kun Simban tassuja nostaa sen silmät menee kiinni
Lisäksi sarjaan kuuluisi :3 kommenttia :

 1. Aaaa nää on niin nostalgisii<3

  Kiva nähä lisää noita jungle friend babyja, kun niistä niin harvoin näkee kuvia. En oo noista joistain leikkiseteistäkään nähnyt muuta kuin promokuvat :)

  Oon suunnitellu kans joskus tekeväni lisää TLK-postauksia, mut se on aina vähän.. jäänyt :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on <3 Hajottaa vaan kun ei oo kaikkia. Pakkomielle saada aina kasaan kaikki kuuluvat :P

   Poista
 2. Voi hitsi mulla oli pienenä muutama leijonakuningas figuuri ja sitte toi cheetah pörröhäntä. Kaikki on vissii paasattu aikanaan roskiin mikä harmottaa ihan sikana.. muut onnkes noita helmii tosiaan löytyy viel jostain :)

  VastaaPoista