tiistai 31. lokakuuta 2017

Care Bears

Oli pakko tehdä pieni Halinallet-postaus kun oon hieman karsimassa kokoelmaa niin saan ainakin kuvat talteen :D En tietenkään kaikkia ole myymässä mutta kuitenkin.

Halinallet oli minulle ainakin ihan lempparisarjoja pienenä joten ei yllättävää, että on figuureja sattunut myös hyllyyn. Halinalleistahan on tehty hirmusti oheistuotteita mutta nyt ajattelin kuvata teille Kennerin pienet muovifiguurit 80-luvun alusta.

Multa löytyy paketissa oleva Professori Kylmäkisko, jonka takana lista sarjan figuureista. Siitä kuitenkin puuttuu muutamia, joita minulla on joten lähdin tutkimaan asiaa. Löysin takapahvin kuvan, jossa ovat kaikki nuo 48 figuuria listattuna eli samaa sarjaa ovat.
Tässäpä kuvia nalleista ja muista hahmoista. Laitoin kuvatekstiin suomalaiset nimet, alkuperäiset nimet näet halutessasi ylläolevasta listasta.

Onninalle, Ilonalle, Toivomusnalle

Näistä multa ei löytynyt kaikkia eli tässä puuttuvat:
Aurinkoinen, Mutrunalle, Rakkausnalle?

Puuttuvat:
Hali-vauva, Jali-vauva, Uninalle, Synttärinalle

Puuttuvat:
Ystävänalle, Mumminalle, Reilunalle, Helläsydän, Cloudkeeper (suomalainen nimi?) ja paketissa oleva Professori Kylmäkisko

Mumminallea ja Reilunallea tehtiin vain yhdenlaiset figut, kuten myös minulta puuttuvaa Mestarinallea. Tässä myös muut puuttuvat:
Viimeisenä muttei vähäisimpänä, nuo niiiiin ihanat serkut, joita Kenner teki yhteensä kuusi figuuria eli ei aivan kaikista serkuista.

Rohkeasydän, Lempisydän, Lämminsydän, Avarasydän, Vikkeläsydän

Täydestä kuusikosta puuttuu vielä Valpassydän:
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti