tiistai 17. lokakuuta 2017

Barbieita lisää!

Mainitsin aiemasssa Barbie-postauksessa, että saattaa välillä lähteä vähän homma käsistä kun innostun jostain... Muutama nukke tuli tilattua. Muutama nukke, usko jo! Yritän kuitenkin pääosin pysyä niissä nukeissa, joita mulla oli lapsena.

Paljon on vielä nakuja odottamassa vaatteita tai vaatteita odottamassa nukkeja mutta tässä nyt joitain viimeaikaisia ostoksia.

Generation Girl Barbie ja Cool Blues Barbie
Hula Hair Barbie ja Teresa
Rakastan näitä hiuksia! <3


Cut 'n' Style BarbieWorkin' Out Teresa ja Barbie

Romantic Bride Barbie ja Jewel Hair Teresa
Totally Hair brunette Barbie

Sun Jewel Barbie ja Foam'n Color Barbie

Songbird Barbie ja Spring Petals brunette Barbie Blossom Beauty mekolla

Songbird laulava lintu

Teresa + mekko? ja Sparkle Beach Barbie

Kuten huomasitte niin oon vähän ottanut vapauksia yhdistellä eri nukkeja ja vaatteita. Ylempi Teresa mulla oli ollut nakuna pitkään ja löysin tuon mekon, jonka muistin lapsuudesta. En kyllä muista kelle se alunperin kuuluisi mutta nyt kuuluu ainakin tuolle Teresalle :D Blossom Beauty Barbie oli taas niin tylsännäköinen kun taas tuo Spring Petals Teresa on niiiin kaunis joten tapahtui mekonvaihto.

Tällaisiä stailauksia oon myös tehnyt :P


4 kommenttia :

 1. Halusin lapsena ihan älyttömästi tuon Hula Hula Barbien (jonka mainos pyörii päässä silloin tällöin vieläkin). Se oli tosi makee mielestäni ja yksi luokkalaiseni toi sen kouluun lelupäivänä. Aika moni noista barbeista on kyllä tuttuja lapsuudesta. Lähinnä siis kaikilla kavereillani oli noita :). Yhtenä päivänä etsin netistä kuvia barbeista joita minulla lapsuudessa on ollut, oli tosi kiva nähdä miltä ne olivat näyttäneet pakkauksissaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli just toi Hula Barbie mutta aina halusin ton Teresan. Tosi huonosti oli Suomessa silloin muita myynnissä kun pelkkiä barbeja tai sit olin vaan aina myöhässä 😁 Kun ite tummana tykkään Teresasta vieläkin enemmän 😍

   Poista
 2. "Hula hula barbie ja hiukset hawaijin, saa auringosta värinsäkin!" Mainos vieläkin mielessä (tai noin ainakin muistan itse sen menneen) :D Täytyy vakavasti harkita tilaisinko sen itselleni joululahjaksi Ebaystä, harmi vaan kun postikulut on aina niin suuret.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sanos muuta 😓 Yleensä kalliimmat kun ite tuote

   Poista