perjantai 30. tammikuuta 2015

Monster High

Sitä innostui taas pitkästä aikaa kunnolla monstereista kun uusia alkoi tulemaan. Sorruin ostamaan vanhempiakin :D

Ghoul Talk 2-pack on ollut kaupoissa jo pidemmän aikaa muttei kumpikaan hahmoista ole lempparejani joten jäi aina ostamatta. Mutta kun sain paketin reilu 16 eurolla niin pakkohan se oli ostaa! Itseasiassa avattuani paketin rakastuin nukkeihin täysin. Niin ihanat pastellivärit.


 Rochellen uusi tukan väri on niin syötävän ihana!



 Rochellen kengissä on sama muotti kun Scaris-versiolla

Äääk kattokaa Catrinen kenkiä, en kestä! <3




 Freaky Fusion 'Hybrids' Sirena Von Boo on uusi hahmo Monster Highssa. Sirena on puoliksi merenneito ja puoliksi haamu. Kaunotar joutui muokattavaksi sillä nukessa oli muutama mua häiritsevä asia. Ensinnäkin hiukset; Sirenalla oli toosi muhkea kihara ja älytön heitto etutukassa sekä vaaleanpunaiset huulet ei vaan natsannut nukella, siispä aloin hommiin :)






Nukella ei tule mukana standia vaan pysyy pystyssä pyrstöllä.. noh ei nyt ihan toiminut niinkun piti joten päädyin antamaan tytsylle standin. Sitä paitsi Sirena lentää joten musta toi vaan näyttää paremmalta, että "liehuu" vähän ilmassa.




Freaky Fusion 'Freaky Fusions' Dracubecca on sekoitus Draculauraa ja Robeccaa. Musta tää on toteutettu tosi hyvin ja nukessa mukana selvästi molempia. En kuitenkaan pidä tuosta kuparisesta väristä joten otin osan asusteista pois ja maalasin siivet sekä varjon. Tukka kaipasi kuitenkin asustetta niin lisäsin pinkin nauhan :)












Viimeisenä uutta sarjaa Haunted Draculaura. Ensimmäiseksi pakko sanoa, että kui mageet standit tässä sarjassa!! Muutenkin rakastan näitä sarjan nukkeja niin paljon. Draculauran iho on normaalia vaaleampi ja "kuultava".



 Sarjan nukeille kuuluu nämä tiimalasi-käsikorut, jonka idea selvinee elokuvassa




Nyt on omaisuus käytetty uusiin Ever After High nukkeihin, joista jossain vaiheessa tulee esittelyt kunhan saapuvat. Mutta sitten kun vähän tasaantuu niin on PAKKO hommata loputkin Haunted sarjan nukeista- ainakin melkeen kaikki.











5 kommenttia :

  1. Tuossa 2-packissa on upeat pastellisävyt. <3
    Ja Sirenalle sopii itse asiassa tosi hyvin noi uudet huulet. : D
    Dracubecca on itellä jääny ostamatta sen takia etten pidä väriyhdistelyistä mitä nukessa käytetään, vaikka rakastankin vampyyrejä ja steam punkia. D: Värjätyt siivet ja varjo näyttää paljon paremmilta!
    Hauntedia oon oottanu kun kuuta nousevaa jo siitä asti kun näin ensimmäisiä kuvia nukeista. Standit on upeita! Haluaisin ehkä Porter Geissin jos jostain löytäsin. Pitää vaa jatkaa ettimistä. : I

    VastaaPoista
  2. Sirena näyttää tosi hyvältä uusilla hiuksilla ja huulilla! Pidän ehdottomasti. Jotenkin ei se ns. alkuperänen Sirena iske, mutta tämän ottaisin vaikka heti! Olen muuten itsekin pohtinut että miten tuon pitäisi muka itsekseen pysyä pystyssä, ärsyttää ettei Mattel tajunnut laittaa standia mukaan.

    Ostin Haunted Twylan tuossa viikko sitten ja tuo standi on mahtava :D. Tuntuu pysyvän hyvin pystyssäkin vaikka nuken laittaisikin vähän erikoisempaan asentoon. Kiva että tiiimalasillekin löytyy joku selitys edes jostain, ihmettelin että mikä sen tarkoitus on kun ei sopinut Twylan muuhun asutukseen yhtään.

    Äkkiä lisää postausta, tää on niin paras blogi ♥

    - Tia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 <3 Josko tässä illalla tekis uuden kun ois niin paljon esiteltävääkin! Leluja ostettu taas iiihan sikana.

      Haunted Twyla on sairaan söpis, pakko saada!

      Poista