sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Monster High + Lalaloopsy

Herranjestas en edes muista kuinka kauan siitä on kun olen ostanut viimeksi Monster High nuken. Uusia on tullut muttei mikään ole oikein säväyttänyt todenteolla. Onhan noita leluhyllyillä pyöritelty mutta on jäännyt ostamatta. Yksi kuitenkin vain kaiversi mieltä ja nyt kun sopivasti siitä oltiin Honkkarissa sivaltu hinnasta viipale pois niin päätin sen kotiuttaa. Eli kyseessä siis Freaky Fusion sarjasta Fusion-Inspired Ghouls Ghoulia Yelps. Yleensä näissä pienissä paketeissa ei tule standia eikä harjaa mukana mutta Mattel on näköjään löysännyt lompsan nyörejä ja lisännyt nuo nyt kaikkiin paketteihin, pisteet siitä! Väri tosin oli kirkkaan keltainen, joka ei kauheesti omaa silmää miellytä joten standi vaihtui mustaan.

Ghoulia on pukeutunut Draculauraksi kuten tyylistä huomaa. Asia, joka kuitenkin on mua alusta asti pänninyt on nuo hampaat -_- Onneksi ne on irrotettavat! Ja niinhän ne irrotettiin heti.


Aaah that's more like it :) Hampaat ovat tapilla kiinni joten ilman niitä suuhun jää pieni reikä mutta eipä tuo ainakaan minua häiritse.
Kengissä on sama muotti kun Draculauran Picture Day nukella. Ne onkin yhdet lempikengistäni.

Ja kokonaisuuden kruunaa signature varjo.

Lähtihän sieltä Ghoulian lisäksi myös mini Lalaloopsy nukke Tinny Ticker :) Söpö! <3
Tinny tehtiin tölkistä 19.1. Hän ei pelkää näyttää tunteitaan ja rakastaa sydänpiparien leipomista. Tinny tykkää leikkiä ulkona mutta välttää sadekelejä.

Hmmm onkohan Tinny saanut vaikutteita Wizard of Oz -elokuvan Tin Manilta? ;)


6 kommenttia :

 1. Eikä, noi hampaat lähtee irti! Kääks, ainoa syy miksen ole ostanut noita hampaallisia on juurikin nuo hampaat ja nyt kun tiedän että ne saa irti en varmaan pysty enää hallitsemaan ostohalujani...

  Ja tuo Tinny♥ Hipelöin sitä viimeksi Honkkarissa ja oli lähellä että olisin sen ostanut, mutta jätin sen kuitenkin kauppaan ja nyt harmittaa. :D

  - Tia

  VastaaPoista
 2. Itekin nappasin alesta ton Ghoulian (vaikka en oikein tiiä mitä teen sillä, mut otin kuitenki talteen ku Mattel syrjii Ghouliaa uusissa julkaisuissa), kun aikasemmin olin ajatellut että Sweet Screams olis niinku se "mun Ghoulia", mut sit ku katoin tota Inspired-Ghouliaa vähän lähemmin huomasin että se on musta nätein Ghoulia! *_* Ja varsinkin kun sillä on toi tumma huulimeikki, nii reikä ei näy juuri ollenkaan kun ton tutin ottaa pois.

  Ja eikä toi LalaLoopsy *_* <3 Rakastan ihmemaa Ozia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin syrjii. Ja sarjassa ja leffoissa muilla saattaa olla erilaisia vaatteita vaikka juhlissa mutta Ghoulialla on vaan joko signature- tai Scaris-asu! :O

   Mäkin rakastan sitä leffaa niin paljon! <3

   Poista
 3. Himoitsin tota Tinnyä Harrodsilla, juurikin Ihmemaa Ozin takia, mutta hillitsin itseni, koska enhän minä kerää LalaLoopsyja :D Pyrin välttämään.

  Ja tuo Ghoulia on niin ihana!

  VastaaPoista