keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Monster High: Sweet Screams + Wydowna

Piiiitkästä aikaa tuli ostettua Monster High nukkeja. Hirveä kiire muuton kanssa mutta pitihän mun päästä heti niistä tänne kirjoittamaan :) Valitettavasti näitä ei saa Suomesta mutta Ebayn kautta vaan tilaamaanAloitetaan Sweet Screams Ghoulia Yelpista. Hänellä teemana vähän niinkun joku hedelmäkarkki. Hiukset on normaalia tummemman siniset ja mukana myös mustaa. Nukke on kaunis mutta jotenkin olis ollut hirmu hauskaa jos huulien väri oliskin ollut sininen tai vaikka vihreä. Mitä ootte mieltä, pitäskö muuttaa väriä?

Seuraavana vuorossa Abbey Bominable, myöskin Sweet Screams sarjaa. Abbeyn teemana jätski. Mikä makes sense koska jäätelö on kylmää :P Tukka on perusvalkoinen mutta seassa mustaa, lilaa, pinkkiä ja sinistäViimeisenä I Love Fashion Wydowna Spider. Tätä odotettiinkin sillä ensimmäinen julkaisu Wydownasta oli SDCC exclusive eli maksaa maltaita. Ostin nuken avattuna ja vain yhdellä asulla mutta pakettiin kuuluu siis kaksi vaihtoasukokonaisuutta

4 kommenttia :

 1. On kyllä ihania, tosin itse tulee varmaan hommattua vain tuo Wydowna (koska yritän edelleen teeskennellä että mulla on edes vähän itsekuria jäljellä :D). Tässäkin kuussa tullut ostettua jo 6 monsteria ja pari lisää tulee varmasti ostettua ja G4-ponejakin ajattelin ostaa, vaikka varmaan pitäis huutaa vaan "STOP! Nyt riittää!" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei älä viitti! Oon ostanut kolme Pullipia viikon sisällä -.- Joskus vaan vähän lähtee käsistä mutta minkäs mahtaa :D

   Poista
  2. No huhhuh :D Onneks meillä ei oo hurahdettu Pullip-nukkeihin, eihän siitä tulis mitään! No joo, onneks kohta tulee pakostakin taukoa ostamiseen, kun kaikki ne nuket mitkä meillä haluttiin on ostettu ja sitten uusia saa taas odotella ;)

   Poista
  3. Varo vaan kun alan laittaa tänne kuvia mun ihanista ;)

   Poista