tiistai 13. kesäkuuta 2017

Littlest Pet Shop, Hatchimals ja muuta

Aikuinen, joka kerää leluja on vielä aika tuntematon käsite useimmille ihmisille. Ainakin minä olen saanut osakseni ihmetystä, kummastelua, epäileväisyyttä mutta myös kiinnostusta. Ajattelin koota muutaman lausahduken, joita on matkan varrella kuultu:

Jos myyn leluja livenä niin ostajilta usein kuulee "Siis ovatko nämä sinun?"  "Oletko sinä siis leikkinyt näillä?"  "Eikai sulla vielä lapsia ole?". Ovat minun, ei en ole leikkinyt ja juu ei ole lapsia :D Minun ikäisellähän voisi jo helposti olla parikin mukeloa mutta kai mä sitten näytän nuoremmalta.

Entäs sitten livekirpparilla ostaessa "Kuinkas tuon ikäinen tyttö vielä leluja katselee?"  "Minkä ikäiselle lapselle etsit leluja?"  "Noniin nyt pääsee sitten lapset leikkimään"

Muita lausahduksia, joita usein kuulen kun kerron kerääväni leluja on mm. "Kai sitä keksisi parempaakin käyttöä rahalle"  "No kaipa se on parempi laittaa rahat leluihin kun viinaan"  "Häh, ai leluja? Niinku mitä leluja?"

No mutta asiaan :D Vähän on tullut taas osteltua vaikka pääosin on ollut kiirettä myynnin takia, sillä eläinlääkärikuluihin mennyt lähiaikoina jos toinenkin kilinki. Aloitetaan ihan kaupasta ostetulla Hatchimals- ylläripussukalla, joka mun oli vaan pakko ostaa kun kiinnosti uusi lelu


Näitä pieniä munia on nyt lähiaikoina ilmestynyt kaupan hyllyille erikokoisina paketteina. Ostin tämän ylläripussin, jossa sisällä yksi muna.


Pussin takana neuvottiin hieromaan sydäntä ja se muuttaisi väriä. Yritin jonkin aikaa mutta kyllästyin ja halusin jo tietää mitä sisältä paljastuu :D 


Tadaa! Pikkulintunen se sieltä kuoriutui!


Littlest Pet Shop Fairies

Sorruin ostamaan jokusen Littlest Pet Shop keijun (Glistening Garden) kun ne oli niin suloisen näköisiä glitterisine yksityiskohtineen <3 Sattui löytymään omasta romukopasta myös söpöt keijukalusteet, jotka sopi hyvin näille tyypeille#2614 ja #2610

#2612 ja #2608


Muita kirppislöytöjä

 

Cabbage Patch Kids Adopt'n luv pets


Topsy Turvy Punahilkka-nukke


Vuk-satukirja ja korkkaamaton Disneyn värityskirja


2 kommenttia :

 1. Kiva postaus taas :)
  Awh, tuo Vuk kirja! Mietin että kuinkahan samanlaisia ihania vesiväritaustoja sun muita siinä on kuin elokuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ❤ Vitsit olis pitänyt laittaa kuvia sisällöstä myös 😞 mut on ihan samanlainen kuin leffa ❤

   Poista