tiistai 9. elokuuta 2016

Quints

Tänään tutustutaan hieman harvinaisempaan lelusarjaan, ainakin Suomessa, nimittäin Quints. Sarja on Tycon ja tuli markkinoille 90-luvun alussa. Quints koostui "viitosista"- kolme tyttöä ja kaksi poikaa. Nukkeja oli paljon erilaisia, eri tukan- ja ihonvärillä olevia.

Kuten lähes kaikissa leluissa, myös näistä löytyy sekä peruspaketit, joihin kuuluu viitoset tuttipullojen ja muiden pikkutavaroiden kera että runsaasti playsettejä. Itsellä on yhdet viitoset ja useampi leikkisetti, valitettavasti kuitenkaan eivät ole kokonaisia. Olen kasannut setit kuvien avulla eli jos joku menee väärin niin korjatkaa :D

Vanity for Five


 Setistä uupuu ainakin sininen penkki, pinkki ja vihreä harja, keltainen rusettikampa sekä rusettinauhat. En ole ihan varma kuuluuko noi pinnit juuri tähän settiin.


Carriage for FiveTästä setistä puuttuu ainakin peitto. Mahdollisesti tähän kuulunut myös viidet potkupuvut.


Wading Pool for Five

Tästä puuttuu vihreä meriheppa sekä pinkki laiva.


Playground
 Tästä setistä ei taida puuttua kun yksi pinkki ja yksi lila sydänrinkula.
Tälläiset söpöläis-viitoset löytyy minulta


 En ole ihan varma tuliko näiden mukana pullojen lisäksi kampa vai makuupussit sillä molemmissa paketeissa on blondeja. Näillä on maalatut vaipat, joiden takana numerot yhdestä viiteen. Quintseja löytyy myös "Drink and Wet"- nukkeja, jotka pissaa kun juottaa vettä. Niillä nukeilla on kankaiset vaipat.

8 kommenttia :

 1. Hyvä postaus!
  Meillä ei koskaan tainnut noita nukkeja olla, mutta jotain näiden leikkisettejä oli ilmeisesti ja selvittelin pitkään mihin sarjaan nuo erilaiset viisiosaiset kamat kuuluu. Muistelin aluksi, että ne olisivat kuuluneet Tinkle Totseille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakaan ei ollut näitä mutta jotenkin noi oli vaan niin söpöt ja uhkuu sitä ysäriä! <3 Suurinosa tavaroista saa lähteä kiertoon kyllä.

   Poista
 2. Minulla oli pienenä ruskeatukkainen Quints-viisikko, mutta olen tyhjäntämässä heitä pois kaapeista. Eivät oikein lapsena kiinnostaneet, kun tykkäsin enemmän eläinhahmoisista leluista.

  Näin netissä oletettavasti sinun eräitä myynti-ilmoituksiasi. Niistä tuli mieleen, että liikutaan varmaan välillä samalla paikkakunnalla. Jos minulla sattuu olemaan myynnissä jotain sinua kiinnostavaa (näkyvät omassa blogissani), ei tarvitsisi postitusta. Ja jos sinulla jää myymättä jotain omia myyntitavaroitasi, myös vaihtokauppoja voi miettiä. :)

  VastaaPoista
 3. Ei nyt tuo vastaa toiminto onnistu niin vastaan näin Pastellipuoti :)Sulla on ihana blogi, jumiudun lukemaan sitä ennenkun maltoin vastata :D Kurkkaan sun myytävät jos olis jotain! Quintseja en tällä hetkellä tarvitse lisää kun hyllyssä vain yksi setti eikä taida tilaa enemmille olla :/

  VastaaPoista
 4. Oi, kiitos! Olen monet kerrat käynyt ihailemassa tätä sinun blogiasi ja oli kyllä yksi iso innoittaja, että teki mieli perustaa jonkinlainen oma blogi. Lelut näyttävät täällä blogissa aina niin kivoilta! :)

  Tilanpuute on tuttu juttu. :/

  VastaaPoista
 5. Voi vitsit ihana kuulla ^_^

  Joo kyllä se pitää melkein joku erillinen talo olla kohta näille leluille :D

  VastaaPoista
 6. Tiedätkö, mistä quintseja saisi ostettua Suomesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti aika vähän on tullut vastaan. Ei muutakuin silmät auki kirppareilla jne 😊 Toivottavasti löytyy!

   Poista