tiistai 8. joulukuuta 2015

snowiE hearts lohikäärmeet

Olen aina pitänyt lohikäärmeistä. Ajattelin jos kuvaisin osaa omista pikku lieskansylkijöistä näin tiistai-illan kunniaksi.

Aloitetaan keraamisista. Kallein on tuo takana oleva, joka on itseasiassa lamppu. Toki olen ottanut piuhat pois ja saa olla vain koristeena. Muut taitaakin olla tiimari-kamaa.

Tämä on ollut mulla tosi kauan ja onkin ottanut vähän osumaa muutoissa mutta on se vaan upea <3 (ja painaa kun synti!)
Schleich ja Bully lohiksia on monia mutta itse olen ostanut vain allaolevan. Kirppareilla jos tulee vastaan niin ostan kyllä mutta eipä ole tullut :P

Schleich #70033

My Magic Kissing Dragon. Esittelyn löydät tästä


Näitä lohiksia tuli Weetos-muropakkauksista 90-luvun ja 2000-luvun taitteessa. Tässä koko sarja: Cuddles, Binky, Scribbles, Specs, Zoom Zoom ja Filbert


Walt Disneyn Figment lohikäärme (vuodelta-82). Figmentin ensiesiintyminen oli vuonna 1982 Walt Disney Worldin Epcot teemapuistossa. Nähtävyydessä Dreamfinder niminen tiedemies opettaa Figmenttiä käyttämään mielikuvitustaan. One Little Spark- laulu kertoo Figmentistä.


Littlest Pet Shop lohikäärmeet. Vasemmalla oleva on Kennerin tuotantoa vuodelta -96. Tätä sai McDonaldsista.

Oikealla kaksi uudempaa Hasbron tuotantoa pinkki #2663 ja lila #2660. Näitä sai Littlest Pet Shop Fairies Glistening Garden 3-packista jossa yhden lohiksen lisäksi kaksi keijua.


Loppusilauksena My Little Pony lohikäärmeet. Takana olevat isot on G1 eli 80-luvulta. Ne tulivat prinsessaponien mukana. Vasemmalta Spiny (Princess Amethyst), Sparks (Princess Ruby), Flash (Princess Amber), Spike (Dream Castle) ja Smokey (Princess Sapphire). 

Oikealla G2 lohis, joka tuli Princess Silver Swirlin mukana. 

Vasemmalla G4 Spike. Tätä Spikeä sai Royal Castle Friends paketista Twilight Sparklen sekä Princess Celestian kanssa.3 kommenttia :

 1. Ihania! <3 En ole erityisesti lohikäärme-ihminen, mutta olen tässä pari päivää fiilistellyt niitä kun sain vihdoinkin katsottua toissapäivänä Näin Koulutat Lohikäärmeesi kakkosen :D

  Upea tuo iso sininen lohikäärme :)

  En tiennytkään, että Littlest Pet Shopeissakin on lohikäärmeksiä :D

  (Safari Ltd:llä on muuten hienoja lohikäärmefiguureja, kandee tutustua jos et oo viel :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on lähinnä noi söpöt lohikäärmeet enemmän rakkaita ja ostan vaan "aidonnäköisiä" jos on tosi mageita tai halvalla :P Mutta täytyypäs tutustua ;)

   Poista
 2. Muistankin hyvin nuo Weetos lohikäärmeet, taisi olla silloin itselläkin kaikki kasassa :) Tuo lohikäärme lamppu on kyllä upea, kelpaisi kyllä omaakin hyllyä koristamaan!

  VastaaPoista