torstai 1. lokakuuta 2015

Ever After High Rosabella ja Faybelle

Uusia Ever After High nukkeja tuskin tulee Suomeen (ihan kakkaa) joten täytyi taasen turvautua Ebayhin ja tilata pari uutta hahmoa. Uusia pukkaa hulluna ulos ja kaikkia ei ole varaa heti hankkia mutta pikkuhiljaa pikkuhiljaa..

Rosabella Beauty

Rosabella oli tietysti hankittava koska Kaunotar ja Hirviö on lempileffani <3 Vähän piti nukkea modata eli avasin hiukset (+ suoristin vedellä) ja poistin pannan sekä korvikset.

Rosabella on siis Bellen ja Hirvön tytär. Rosabella on kapinallinen koska hänelle on tärkeämpää auttaa toisia kuin seurata omaa kohtaloaan. Varsinkin hirviöiden auttaminen on hänellä sydäntä lähellä. 










Rosabella ei minusta ole yhdessäkään webisodissa vielä pääroolissa mutta on ollut taustahahmona esim. The Legacy Orchard  -jaksossa.


Faybelle Thorn

Faybellen halusin kanssa nopeasti koska se on niin upea ja pahikset on aina jees :P En edes joutunut tekemään nukelle mitään muutoksia!

Faybelle on  Dark Fairyn tytär. Eli sen, joka langettaa kirouksen Ruususen päälle. Hän on Ever After Highssa huutosakin johtaja ja "mean girl". Faybelle on kuninkaallinen ja haluaa seurata kohtaloaan.

















Faybellea nähdään useassakin webisodissa mutta An Hexclusive Invitation taitaa olla kuitenkin ensimmäinen.


 


4 kommenttia :

  1. Ihania uusia nukkeja hankit, Rosabella on mun yks lemppari EAH nukeista ^^ Faybelle on kyllä suht virheetön, ei todellakaan paljoakaan vaadi muokkaamista, meinasin itse vaan ehkä kiharrella hänen hiuksia ja vetää etuhiukset vapaaksi :)

    VastaaPoista
  2. Hyvät nuket valkkasit! : >
    En ehkä ole niin innoissani Ever After High'sta kuin Monster High'sta, mutta nuket on usien tosi yksityiskohtasia ja tyylivalinnaltaan osuvat nappiin! <3

    VastaaPoista