lauantai 28. helmikuuta 2015

Polly Pocket Sparklin' Pets


Nämä otukset ovat aiheuttaneet ihmetystä useaan kertaan. Monesti niitä myydään petseinä (Littlest Pet Shop) tai sitten kysellään mitä nämä timanttisilmät ovat. Noh minäpä ajattelin kertoa, että nehän ovat Polly Pocket Sparklin' Petsejä!


Sparklin' Petsit ovat Mattelin leluja ja vuosikertaa 2007-2009. Eläimillä on leimat Mattel ja vuosiluku joko niskassa tai pään alla.

Kuten kuvasta näkee niin näitä on monenlaisia mutta kuitenkin muutamat tekijät yhdistää kaikkia: Ensinnäkin timanttisilmät sekä kaulakoru (erilaisia)


No mutta entäs jos koru puuttuu ja timantit kuluneet? On yksi seikka mistä varmasti tunnistat tämän lelun ja se on joko pohjassa tai muualla sijaitseva numeroitu kukka



Eläimien materiaali on muovia, kroppa kovaa ja pää pehmeämpää sekä sitä saa käänneltyä. Muutama erikoisuus on tuollaiset, joilla liikkuu takajalat ja jokaisessa tassussa magneetti. Niitä on saanut mm. Catwalk ja Pirouette Pairs leikkiseteissä



En saanut ensin millään noita niin suoriksi kun promokuvassa ja ajattelin, että taas on koijattu mutta takajalat saa tosiaan klikattua kunnolla taakse ja pysyvät takajaloilla (tuo alusta on magneetti)


Lukuisten erilaisten Polly Pocket leikkisettien lisäksi Sparklin' Petsejä sai "yksinään" ilman nukkeja

Yllätyspusseissa (ei kaulakoruja eikä asusteita!)


Sekä 2-packeissa (Duets)




Toivottavasti pystyin auttamaan jotakuta, joka mahdollisesti on pähkäillyt näiden eläimien kanssa ^_^



12 kommenttia :

  1. Pähkäilystä puheenollen, tunnistatko http://scontent-a.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/t51.2885-15/e15/10903605_1559589117659966_276289723_n.jpg näitä kaveruksia? Noin 20cm korkeita, Vivid Imaginationin tuottamia vuodelta 2001. En millään saa näille nimeä mistään ja ärsyttää! :D Aijon kyllä niitä silti kerätä lisää, löyty nimeä tai ei, mutta kuitenkin. :--D Luukun avatessa pupu sanoo mm. "missä pikkuiseni on" tooodella rasittavalla tavalla.. Näin lisäinfoksi.. :''D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hitto en kyllä oo ikin nähnyt noita :/ Toivottavasti löytyis nimi!

      Poista
    2. Dääm! On kyllä jännä et en mistään löydä mitään näihin viittaavaa vaikka kuinka koittaa ettiä.. Kuitenkin niin kovin tuttuja omaan silmään..

      Poista
    3. Ootko Facebookissa Figuuri-keräilijät ryhmässä? Sieltä kannattais kysyä. Pakkohan jonkun on tietää! :D

      Poista
  2. Nää on hauskoja! : D Kiitos hyvästä esittelystä! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta nää on niin söpöjä :D

      Kiitos ja ole hyvä <3 ^_^

      Poista
  3. Meillekin ilmestyi tuollainen ja juuri siksi etsimme tietoa netistä. Ovat kyllä tosi söpöjä! Kiitos kun kerroit näistä täällä. :)

    VastaaPoista
  4. Ah, ihanaa, vihdoinkin tuo selvisi! Mulla on vanhoja Kennerin aikaisia "LPS"-hahmoja ja sitten noita LPS-hahmoja vuosilta 2006-2008. Niiden joukossa on sitten ollut noita timanttisilmäisiä, mutten ole oikein tiennyt mitä ihmeitä ne on. Ja nyt, kiitos sinun ja ihanan blogisi, tiedän tämänkin! Aurinkoista kesän jatkoa ja valtavat kiitokset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, että pystyin auttamaan tunnistamisessa 😊

      Oikein ihanaa kesää myös sinulle😊

      Poista