keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Palace Pets

Palace Pets on Disneyn uusi lelusarja, jossa hahmot ovat Disney prinsessojen lemmikkejä. Jokainen lemmikki muistuttaa omaa prinsessaansa. Lemmikkejä löytää jo lähes kaikista lelukaupoista ja markettien leluhyllyiltä, tai ainakin hintalaput, sillä kysyntä on jo kovaa ja hyllyt tuntuu tyhjenevän heti kun uutta saapuu.

Lemmikkejä löytyy blind bagia, jossa pienempiä hahmoja. Series 1 pitää sisällään 12 erilaista lemmikkiä ja hinta lelukaupoissa 4,49 e, marketeissa 4,99 e. Sekä isompaa kokoa, joita löytyy tällä hetkellä kaupoista kuutta lemmikkiä hintaan 7,99 e plus kolmea heppaa hintaan 10,99 e.





 Itse nappasin kaupasta mukaan kolme isomman kokoista lemmikkiä. Voi olla, että nämä isommat kerään mutta blind bagit vähän liian hintavia, varsinkin jos tulee tulplia.

 Teacup on Bellen koira. He tapasivat kylän aukiolla kun Teacup viihdytti yleisöä tasapainottelemalla omenoita päänsä päällä. Hän rakastaa asusteiden shoppailua ja osaakin valita oikean asusteen juhlaan kuin juhlaan.

 Beauty on Auroran kissa. Tämä erottamaton parivaljakko tapasivat eräänä lämpimänä kevätpäivänä kun Aurora löysi hänet nukkumasta kukkapensaiden alla. Beauty rakastaa nukkumista ja hänet löytää usein Auroran kainalosta.

Blossom on Mulanin panda. He tapasivat juhlissa kun tämä ilopilleri piileskeli Mulanin pöydän alla.





5 kommenttia :

  1. Noita hevosia näinkin meidän Prismassa, kaikki muu loisti poissaolollaan. Ovat muuten vissiin suomeksi 'Palatsin Pallerot' :D
    Tuo Blossom on kyllä söpö, voi että :)

    VastaaPoista
  2. Nää on niin ihania, odotan vaan sitä päivää kun sorrun näihin kun oon tämmönen blindbag-obsessiivinen. Toi kohtuu suolanen hinta on vaan estänyt mua tällä hetkellä D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, hitsi kun ois jotkut koodit tms niin ei tulis tuplia :(

      Poista
    2. Noihin vissiin on jonkinlaiset koodit, niissä pusseissa on pitkä numerosarja tyyliin 312161m11wszs ja lopuksi kaksi numeroa jotka eroavat muiden pussien numeroista(esim 312161m11wszs28 312161m11wszs24 eli 2 viimeistä numeroa on erit) ite olen ostanut tälleen 3 pussia ja jokaisesta on tullut eri eläin, en tosin hoksannut katsoa avatessa että mikä oli mikäkin. Mutta oman kokemuksen puolesta tosiaan uskallan melko varmasti sanoa että kunhan pussin numerosarjan 2 vikaa numeroa eroaa muusta koodista (jonka pitäisi olla sama kaikisa pusseisa), on pussissa eri eläimet.

      Poista